icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Stap over en steun de Hersenstichting

Heb je uiterlijk 31 december je oude zorgverzekering opgezegd? Dan heb je nog t/m 31 januari de tijd om een nieuwe uit te kiezen. Met onze onafhankelijke Zorgvergelijker vergelijk je eenvoudig en stap je direct over. Daarmee steun je ook nog eens een goed doel.

Dit jaar steunen we de Hersenstichting. Bij elke overstap doneert de Consumentenbond €10.

Steun de Hersenstichting

Ruim 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Van dementie, Parkinson, beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. Hersenaandoeningen zijn hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Op dit moment zorgen deze aandoeningen voor 27% van de totale zorgkosten. En als we niets doen, blijft dit percentage stijgen.

Stap nu over via onze Zorgvergelijker en steun daarmee de Hersenstichting. Met je overstap draag je bij aan gezonde hersenen voor iedereen.

Hersenstichting_RGB (002)

Veelgestelde vragen Zorgvergelijker

 • Wat houdt de ‘overstap- en doneeractie’ met de Hersenstichting in?

  Stap je over naar een andere zorgverzekeraar, dan ontvangen wij een vergoeding. Gemiddeld is deze €40. Dit jaar doneren wij €10 hiervan aan de Hersenstichting. Blijf je bij dezelfde verzekeraar dan krijgen wij geen vergoeding. Wij doen dan geen donatie aan de Hersenstichting.

Nieuw & interessant

 • Koffer prinsjesdag 1200x800
  Nieuws

  Prinsjesdag: de zorgverzekering in 2023

  We gaan volgend jaar meer betalen voor onze zorgverzekering. De verwachting van het kabinet is dat de gemiddelde jaarpremie met €135 stijgt. Het verplichte eigen risico blijft €385 en de zorgtoeslag stijgt fors. Dit blijkt uit de Prinsjesdagstukken van vandaag.
 • Zorgpremies onderzoek
  Nieuws

  Zorgpremies 2022: verschil premie neemt toe

  De zorgpremies van 2022 zijn bekend. Het verschil in premie tussen de goedkoopste en duurste verzekering neemt toe.
 • zorgpremie-DSW
  Nieuws

  DSW-premie stijgt met €3,25

  Zoals gewoonlijk is DSW de eerste zorgverzekeraar die zijn zorgpremie voor het komende jaar bekendmaakt. Voor de combinatiepolis van de Schiedamse verzekeraar betaal je in 2022 €127,75 per maand. Dat komt neer op een stijging van €3,25 per maand (€39 op jaarbasis) ten opzichte van 2021.

Zorgverzekering 2022

De beste zorgverzekering en niet teveel betalen. Dat wil jij toch ook? Wij houden je graag op de hoogte en geven je advies.