icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zorgvergelijker

Let op: Je kunt alleen in specifieke situaties tijdens het jaar een nieuwe zorgverzekering kiezen. Zoals wanneer je 18 jaar wordt of in Nederland bent komen wonen.

070 44 54 141

ma - vr 08:30 – 18:00

Vergelijk zorgverzekeringen via de Zorgvergelijker

Via onze Zorgvergelijker kun je voor 2022 zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs en op hoe passend ze voor jouw situatie zijn. Om een goede vergelijking te maken, vragen wij naar een aantal persoonlijke zaken zoals je geslacht, leeftijd en postcode. Vervolgens kies je zelf de hoogte van je eigen risico en voor welke zorg je eventueel aanvullend verzekerd wilt zijn. Ook kun je de mate van vrije zorgkeuze bepalen en aangeven van welke zorgverleners jij het belangrijk vindt dat ze door je zorgverzekering zijn gecontracteerd. Vervolgens tonen wij de zorgverzekeringen die het beste aan jouw eisen voldoen en kun je via onze Zorgvergelijker in 2022 overstappen van zorgverzekering.

Zorgverzekering 2022

Met de Zorgvergelijker voor 2022 vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen. Als je uiterlijk 31 december 2021 overstapt, dan zegt je nieuwe zorgverzekeraar je huidige zorgverzekering op. Wil je overstappen, maar weet je nog niet waarheen? Zeg dan wel je huidige verzekering uiterlijk 31 december 2021 op. Je kunt dan tot en met 31 januari 2022 een nieuwe verzekering afsluiten.

Wil je verder op de hoogte gehouden worden van de veranderingen in de zorg en de gevolgen voor je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert.
 

Onze zorgexperts volgen het gehele jaar door de ontwikkelingen rondom zorg en verzekeringen. Lees meer over onze test en dienstverlening

1759 consumenten beoordelen verzekeringsvergelijkers van de Consumentenbond met gemiddeld een 8,1.