icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van Aevitae VGZ zorgverzekering


Aevitae VGZ zorgverzekering

Totaalscore

21 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
21 reviews

CvD

23 januari 2015

Waardeloze en trage zorgverzekeraar. Klantenservice per telefoon is betaald en lange wachttijden of helemaal niet bereikbaar. Per mail duurt het minstens twee weken voordat je antwoord krijgt, zelfs bij spoedvragen. Ze antwoorden pas als je de social media afdeling inschakelt. Voeren een premieverhoging door van 21% zonder dit te communiceren en polisvoorwaarden sturen ze ook niet. Vervolgens zeggen ze telefonisch alleraardigst zaken toe die ze later schriftelijk doodleuk terugdraaien op basis van onjuiste feiten. Communiceren intern niet met elkaar en hebben administratie niet op orde. Afrader dus, geen zaken mee doen. Tonen geen enkele empathie met klant. En het ergste is, ze proberen je het opzeggen van de verzekering onmogelijk te maken op basis van onjuiste feiten. Nooit aan Aevitae beginnen dus!


Bert

23 december 2014

Contact krijgen met aevitae is erg moeilijk; elk jaar kost het eindeloos veel tijd om een vraag te stellen; vaak onvriendelijke behandeling. Paar jaar geleden door administratieve fouten van aevitae was ik een half jaar niet verzekerd. Toch moest ik gewoon de premie betalen. Overstappen lit voor de hand te liggen en is dat ook voor jonge gezonde mensen, niet voor ouderen met een aanvullende verzekering


MD

1 december 2014

De wachttijden zijn verschrikkelijk lang en eigenlijk krijg je nooit iemand aan de lijn. terugbelverzoeken via de website worden ook niet beantwoord.


beste

30 oktober 2014

Goed pakket,vooral als je ouder wordt.


Confucius

28 oktober 2014

Na ontslag bij mijn werkgever en niet direct een andere baan, heeft AEvitae zonder melding mijn ziektekostenverzekering door laten lopen. Na 1 maand hed ik een nieuwe baan, met een andere collectieve ziektekostenverzekering. Echter bleek volgens AEvitae mijn collectieve ziektekostenverzekering niet meer op te zeggen. Ook niet terwijl mij dat vele honderden euro's zou schelen (vanwege bijdrage werkgever) en de verzekering nog maar enkele maanden zou hoeven door te lopen. Al met al een geweldig slechte service van een bedrijf die alleen maar kijkt naar hun eigen verdienste en zoveel mogelijk winst wil maken over de ruggen van particulieren/ verzekerden. Ik zal nooit meer bij dit soort bedrijven een verzekering af sluiten, ook niet als dat via een collectieve verzekering van de werkgever is.