icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van a.s.r. zorgverzekering


a.s.r. zorgverzekering

Totaalscore

41 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
41 reviews

Alhams

26 januari 2022

Goedendag beste mensen ik geef dito asr GEEN 8,0 nee ze krijgen van mij een 0 domste keuze zowel voor auto als voor zorgverzekering deze mensen geven alleen om geld jij moet betalen maar hun zijn zo lax als ik weet niet wat 1 maand telaat je premie betalen en je auto heeft geen verzekering meer letterlijk 2 dagen telaat en 609 euro aan me broek van de politie ik bel om een oplossing Klanteservice wil je niet tewoord staan heeft 0,0 oplossingen ja en sorry is alles wat ze zeggen beter zoek iets anders dit is niks voor mensen ze gaan je er in luizen


T.

27 oktober 2021

Snelle afwerking van declaraties. Voor alles goed verzekerd.


ASR zorgverzekering

4 oktober 2021

Slechte service, bij zelf indienen declaratie lukt het vaak niet de rechtvaardige aanvullende vergoeding ook daadwerkelijk te ontvangen. Nooit meer een uitgebreide aanvullende verzekering bij ASR. Klantenservice via whats app onbereikbaar.


Michelle

24 januari 2021

Van te voren contact opgenomen in verband met een vergoeding. Uiteindelijk telefonisch de bevestiging gekregen dat het vergoed zou worden. Hij zou er nog een notitie van maken. Nadat ik de declaratie heb ingediend, meerdere keren contact met ze gehad, maar de declaratie is nog steeds niet vergoed. Zeer slechte service.


Teleurgesteld

20 januari 2021

Na 20 jaar verzekerd te zijn, 5 jaar geleden ziek geworden, zekers 10 artsen verklaringen, baan kwijt, huis nu in de verkoop, en ruim 1ton aan premie betaald, maar GEEN uitkering! Beschamend!