icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
avero-achmea-nedasco

Overweeg je een Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Avéro Achmea Nedasco. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Avéro Achmea Nedasco-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens Avéro Achmea Nedasco

 • Telefoonnummer:
  (033) 467 0800
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nedasco.nl/
 • Adres:

  Postbus 59
  3800 AB Amersfoort

Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Avéro Achmea Nedasco vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Avéro Achmea Nedasco? Vergelijk je Avéro Achmea Nedasco verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering.

Over Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering

Avéro Achmea Nedasco heeft een uitgebreid assortiment aan zorgverzekeringen om aan je wensen en eisen te voldoen. Avéro Achmea Nedasco biedt zorgverzekeringen aan van de verzekeraars Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ.