icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
avero-achmea-nedasco

Overweeg je een Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Avéro Achmea Nedasco. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Avéro Achmea Nedasco-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert van de Consumentenbond en we houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens Avéro Achmea Nedasco

 • Telefoonnummer:
  (033) 467 0800
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nedasco.nl/
 • Adres:

  Postbus 59
  3800 AB Amersfoort

Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Avéro Achmea Nedasco vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering.

Over Avéro Achmea Nedasco zorgverzekering

Avéro Achmea Nedasco heeft een uitgebreid assortiment aan zorgverzekeringen om aan je wensen en eisen te voldoen. Avéro Achmea Nedasco biedt zorgverzekeringen aan van de verzekeraars Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ.