icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van Avéro Achmea zorgverzekering


Avéro Achmea zorgverzekering

Totaalscore

47 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
47 reviews

jansmon

27 juli 2017

Wil geen persoonlijke informatie verstrekken op facturen


Safetyman

26 juli 2017

De klantenservice is echt top. Zij denken professioneel en erg klantvriendelijk mee. Voorts kunnen declaraties digitaal (d.m.v. scannen en internet) worden ingediend. De declaraties worden erg snel uitbetaald en de papieren overzichten volgen daarna snel. Een positieve zaak is dat Avéro Achmea zijn klanten niet bombardeert met digitale- of papieren reclame.


Joop

23 december 2016

De afhandeling van de declaraties van de aanvullende verzekering gebeurt op een heel slordige manier. Men leest alleen het kopje van de notas en boekt het op een verkeerde manier en vergoedt daardoor te weinig. Ik moest diverse keren lang bellen. Het is een zeer tijdrovende bedoening. Ik raad deze verzekering met klem af.


BouwService Harthoorn

27 januari 2016

Ronduit waardeloos zeker met de adviseur als tussenpersoon. Tracht een aov verzekering af te sluiten. Na maanden nog niets rond .van deze ellende maar naar een ander gegaan.


Veerman

12 januari 2016

Zorgverzekering afsluiten gaat zeer gemakkelijk. Administratief is het er een puinhoop. Op 29-09-2015 31-10-2015 25-11-15 18-12-2015. Sinds Augustus 2015 werd er bij mij - terwijl er voldoende saldo is- geen premie meer geïncasseerd en heb daarover zelf contact opgenomen. Na mijn verzoek op 14-12-2015 zou een overzicht toegestuurd worden. Tot vandaag niets ontvangen, dus ben ik weer in de telefoon geklommen. Na enig doorverbonden te zijn, kwam ik uit bij een medewerker, werkzaam op een of andere financiële afdeling. De medewerker gaf toe dat haar collega geen overzicht heeft verzonden en dit waarschijnlijk is blijven liggen, Dankzij Avero heb ik nu een incasso burau achter mn broek aan en word ik ook belast met incasso kosten! Avero bedankt! Ze zullen wel denken dat het geld bij de consumenten op de rug groeit en het niet alleen bij verzekeraars zakken vullen is.