icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Bewuzt zorgverzekering


Bewuzt zorgverzekering

Totaalscore

70 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
70 reviews

Tessa

11 januari 2019

Bewuzt zorg verzekering telefonisch afgesloten via zorgkiezer omdat ik er zeker van wou zijn dat alles gecontracteerd was bij deze verzekering! Bleek dat na het afsluiten dat mijn apotheek helemaal niet gecontracteerd was! Ik ben nu al een ruim een maand bezig om van deze verzekering af te komen! Heb al 3 keer contact gehad en alle 3 de medewerkers zeggen wat anders! Premie word gewoon geïnd! Terwijl ik keurig alles binnen 2 weken bedenktijd deze zorgverzekering 3 x heb annuleerd! Maar zonder succes! Ze schuiven alles na mijn ondertussen nieuwe zorgverzekering, dat die alles moet annulleren! Maar die hoeft alleen mijn oude verzekering te annuleren wat ze keurig hebben gedaan! Ik krijg echt kopzorg van deze verzekering! Contact gehad met zorgkiezer en die gaan het bewuzt annuleren. Ik mag hopen dat het lukt! Wat een vreselijk zorgverzekering is bewuzt!


J.

6 januari 2019

Contract opgezegd, en toch wordt het verlengd, zonder mijn toestemming.


Yassin

25 december 2018

Ze sturen alles onterecht door naar incasso, nooit een zorgpas ontvangen nooit een rekening ontvangen. Dit zijn gewoon oplichters eerste klas. Regelmatig verhoging met 40€. Vanwege “te late betaling” er word nooit eennrekening gestuurd en na meerdere keren bellen word je van t kastje naar de muur gestuurd. Ik betaal maandelijks kiever meer dan dat ik bij deze honde verzekerd blijf! Als je klantecervise belt krijg je een of ander ongesteld medewerker die ruzie thuis heeft en probeert af te reageren op je. JE BENT GEWAARSCHUWD!


Monique

28 november 2018

Slechte communicatie. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk word er niet veel vergoed zodat je op nog meer kosten zit. Kan wel de goedkoopste zijn onder de zorgverzekerraars maar uiteindelijk moet je heel veel zelf betalen.


Ad

15 november 2018

Al jaren bij Bewuzt, en nog nooit problemen gehad met declaraties of niet betalen, heb zelfs nog nooit contact hoeven opnemen met klantenservice vanwege onduidelijkheden o.i.d.