icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Reviews van Bewuzt zorgverzekering


Bewuzt zorgverzekering

Totaalscore

5 reviews
  • Afhandeling betalingen
  • Informatievoorziening van de verzekeraar
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
5 reviews

JorisJ

28 februari 2023

Vanuit het ziekenhuis doorverwezen naar een prive kliniek omdat die de tools hadden om mijn oogziekte wel te herstellen. Er werd al snel duidelijk dat de kliniek niet aangesloten is bij VGZ Bewuzt. Vandaar dat ik vooraf alle info heb opgevraagd om te zien welk deel wel vergoed werd. Na onvoldoende info een klacht ingediend, zodat ze verplicht zijn te reageren. Dit gebeurde ook en er werd gezegd het is 65% vergoed, maar misschien is er ruimte. Enkele dagen later bleek dat dit nooit toegezegd had mogen worden en dat het bij 65% bleef op een bedrag van 4200 euro. Het is zoals het is, dus ik wist waar ik aan toe was en 65% ging ik akkoord ( andere keuzes heb ik afgedaan aangezien de behandeling de volgende dag was ) Nu zijn de behandelingen gedaan en heb ik een declaratie ingediend. Nu wordt er maar 49.5 % uitbetaald omdat er een max bedrag van toepassing is. Hier is NOOIT over gesproken en er is steeds gehamerd op de 65%. Omdat VGZ Bewust zelf alles telefonisch afhandelt, staat er ook niets op papier.

vreemd genoeg vragen ze daar zelf wel om, terwijl ze niets sturen en de tapes wissen na 28 dagen. Ze bellen echter pas weer terug na deze 28 dagen dus geen bewijs. Na wederom een klacht en nu weer enkele lange telefoongesprekken, komen ze tegemoet naar een bedrag wat nog geen 57% dekt van de kosten. Oftewel ik mag zelf nog eens 340 euro betalen bovenop de 1470 euro die ik al betaald heb. Ik ben direct overgestapt naar een ander.

Lees meer Lees minder

Helena

27 januari 2023

Op zich goed. Maar het vreemde is dat ik niks meer kan veranderen aan mijn polis. Ze doen het niet voor me. Zo vreemd.


go

27 januari 2023

bewuzr was een discount ziekenzorger van vgz . sinds het feit dat we dit jaar geconfronteerd worden met het feit dat ziekenverzekeringen hun goedkope stiefdochters verbannen zijn wij als consument genoodzaakt over te stappen en weer de pineut met een forse prijsverhoging ... VGZ bedankt


Harmony

19 december 2022

Ik vond het heel erg om te ervaren dat deze zorgverlener geen vergoeding alternatieve geneeskunst in haar pakket heeft


A van Amerongen

31 oktober 2022

Prima verzekeraar. Helaas veel gebruik moeten maken van de verzekering. Betalingen werden perfect behandeld.