icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Bewuzt zorgverzekering


Bewuzt zorgverzekering

Totaalscore

74 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
74 reviews

Maaike

15 mei 2019

Hele slechte verzekering! Zodra je er weg gaat. Maken ze fouten ik krijg rekeningen bij Bewuzt terwijl ik daar niet meer bij zit. Hele slechte klantenservice 15/20 minuten in de wachtrij gestaan om uit eindelijk een of andere student aan de lijn te krijgen die in 2 minuten zegt dat ik het maar zelf moet uitzoeken bij de gene die deze rekeningen naar bewuzt stuurt en word dan zo opgehongen.


marjon

2 april 2019

Deze zorgverzekeraar is voor jonge mensen wordt ook tegen je gezegd als je kritiek heb op de wijze om je declaraties te kunnen inzien. Als je vraagt om inzage van je declaratie die alleen genummerd zijn wordt er gereageerd met links die je ook van de site kan halen. Waardeloze zorgverzekeraar waar ik zeker weg bij ga en NOOIT iemand zal aanbevelen.


Kim

15 maart 2019

De fouten stapelen zich op. Om één of andere reden kunnen mijn man en ik beiden niet declareren voor ons zoontje dat chronisch ziek is. Inmiddels hebben we een kleine 7000 euro aan zorgkosten voorgeschoten die we dus niet kunnen declareren. Dit in december al aangegeven, maar nu (maart) is het nog niet opgelost. Elke keer bellen en lang in de wacht staan, mailen of chatten kan niet. Drama!


Denise

14 maart 2019

Mijn man hebben ze uit zichzelf uitgeschreven met de mededeling dat dit door ons is gevraagd. hier kunnen ze alleen geen bewijs van tonen. Vrouw aan de telefoon weet eigenlijk ook niets en kan je nergens mee door verbinden, alle vragen worden uitgezet om er vervolgens nooit meer iets van te horen! ook al zeggen ze dat ze je bellen en vervolgens kun je weer minimaal 30 minuten in de wachtrij staan via de telefoon. Als wij niet hadden gebeld hadden we dus niet geweten dat mijn man nu geen zorgverzekering heeft! Nooit meer voor Bewuzt!


Tessa

11 januari 2019

Bewuzt zorg verzekering telefonisch afgesloten via zorgkiezer omdat ik er zeker van wou zijn dat alles gecontracteerd was bij deze verzekering! Bleek dat na het afsluiten dat mijn apotheek helemaal niet gecontracteerd was! Ik ben nu al een ruim een maand bezig om van deze verzekering af te komen! Heb al 3 keer contact gehad en alle 3 de medewerkers zeggen wat anders! Premie word gewoon geïnd! Terwijl ik keurig alles binnen 2 weken bedenktijd deze zorgverzekering 3 x heb annuleerd! Maar zonder succes! Ze schuiven alles na mijn ondertussen nieuwe zorgverzekering, dat die alles moet annulleren! Maar die hoeft alleen mijn oude verzekering te annuleren wat ze keurig hebben gedaan! Ik krijg echt kopzorg van deze verzekering! Contact gehad met zorgkiezer en die gaan het bewuzt annuleren. Ik mag hopen dat het lukt! Wat een vreselijk zorgverzekering is bewuzt!