icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Bewuzt zorgverzekering


Bewuzt zorgverzekering

Totaalscore

61 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
61 reviews

Sandra

27 februari 2018

Een hele dag bezig geweest om Bewuzt het eea na te vragen, echter hun computersysteem lag er uit! De hele dag! Er werd mij gevraagd een contactformulier in te vullen op hun website. Geen contactformulier te vinden! Dan maar weer bellen. Blijkt dat de mail bij Bewuzt uitgezet is! De meneer aan de telefoon kon niet zeggen wanneer de mail weer aangezet wordt. Dus moet ik mijn gegevens per post versturen!! Anno 2018. Zeer slechte zorgverzekering.


Ahmet

27 december 2017

Een dikke 1. Als je niet weet hoe je via internet moet betalen of volgen, Dan heb je een dikke probleem. Je hoort het goed dikke probleem. Ik heb zoveel moeten betalen waar je U tegen zegt. Ik ben ermee bezig om een overstap te maken wat niet makkelijk is. Je moet je schulden aflossen. Heb deze maand 1000 euro afgelost waar het Bedrag vandaan komt geen idee maar moet betaald worden. Dus mag weet eens 400/500 euro betalen 😂. Dus geen Bewuzt meer voor mij. Groeten,


HZ

2 december 2017

De premie is prima. Dat is echt het probleem niet. Maar het betalen van een rekening is toch op zijn zachtst gezegd wat onlogisch, wat lastig en uiteindelijk een stukje duurder als je niet weet hoe te handelen. Als je een zorgverzekering voor 2 personen afsluit, en je partner moet het eigen risico betalen, komt de rekening bij de afsluiter in de account op naam van de partner, terwijl de partner wel een eigen account heeft. Dat klopt niet in mijn ogen! Uiteindelijk komt er een aanmaning bij de partner, maar dan ben je dus wel TE laat en dus nog duurder uit dan het eigen risico al is.


Anoniem

29 december 2016

Bij een tandartsbehandeling zijn fouten bij de behandeling gemaakt en in overleg gegaan om met een oplossing te komen. Tandarts heeft daarna rekening ingediend bij Bewuzt, die zonder bericht naar mij het betreffende geld van mijn rekening heeft gehaald en aan de tandarts betaald, dit terwijl ik geen tandartsverzekering heb. Bewuzt wou het niet terugdraaien, en toen ik het geld zelf liet terugstorten, kreeg ik (voor het eerst) te maken met een stalkende deurwaarder. Kortom geen communicatie maar soort van terreur. Later voor de goede vrede rekening (zonder oplossing) betaald en weggegaan bij de tandarts en Bewuzt. Om een lang verhaal kort te maken in mijn ogen goedkoop is duurkoop!


Emmes

17 december 2016

Wij zijn twee jaar klant. Ca 5x gebeld. Steeds snel contact en prima geholpen. Probleem met de apotheek werd na ca een half jaar na tevredenheid opgelost (wel 3x moeten mailen). Betalingen (met overzicht via de computer!) steeds correct. Onze ervaring is dus goed. Aanbevolen bij familie en vrienden.