icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Bewuzt zorgverzekering


Bewuzt zorgverzekering

Totaalscore

108 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
108 reviews

Magda

26 februari 2022

Echt een aanfluiting deze zorgverzekering. De website geeft slecht informatie. Dus je moet echt gaan bellen om antwoord te kunnen krijgen. Heel weinig contracten afgesloten waardoor je gedwongen wordt naar een ziekenhuis verder weg te gaan (terwijl ik slecht ter been ben) Of ik moet een groot deel zelf betalen bij de zorgverleners waar ik normaal altijd naar toe kon gaan. Niet doen deze verzekering. Lijkt goedkoop maar is misleidend!


PB

28 januari 2022

Wij zijn overgestapt naar een andere zorgverzekering. Wij wachten nog steeds op de terugbetaling van de (teveel betaalde) premie. Al weken nemen wij contact op. Telefonisch sta je eerst een half uur in de wacht, in de chat word je eruit gegooid als het te moeilijk wordt. In de afgelopen weken wordt er steeds beloofd de premie uit te keren, elke keer wordt er een andere datum genoemd. Uiteindelijk hebben wij nog niks ontvangen en hebben wij vandaag gehoord dat het nog een tijd gaat duren. Maar we hoeven ons absoluut geen zorgen te maken..... Kortom, super slechte service en Bewuzt kont afspraken niet na!


anoniem

2 december 2021

Als je denkt ook maar iets vergoed te krijgen bij deze zorgverzekeraar nadat je je eigen risico hebt verbruikt... vergeet het maar. Dokken dokken en nog eens dokken dat is wat je kan verwachten. Ik kan niet eens meer bijbenen hoeveel gigantische bedragen ik heb opgehoest voor 2 verzekeringen. Ook worden gegevens mbt het verbruik in hun diagram op de website steeds gewijzigd om jou om de tuin te lijden zodat het lijkt alsof je nog lang niet al je eigen risico hebt verbruikt....ik ga hier weg en kom hier nooit meer terug! Nog nooit zooo duur uitgekomen


Jeffry

30 oktober 2021

Bewuzt is een typisch geval van een zorgverzekering die goedkoop lijkt maar waar je meer kwijt bent dan bij een duurdere zorgverzekering. De vergoeding tandarts waarmee ze oh zo trots reclame mee maken op internet is een lachtertje, maar 250 per jaar als budget, twee gaatjes vullen en dat budget is weg. Ze halen zoveel mogelijk van je Eigen Risico af, zodat je alles zelf moet betalen, ik zit nu met een schuld van 500 euro. Een van een rekening van een operatie van April, die volgens hun site 100% vergoed zou worden omdat het ziekenhuis bij hun is aangesloten, niet dus, maar voor 60% vergoed. En de tweede rekening is van mijn tandarts, ik ben door het budget heen, en het wordt dus niet vergoed, waarom heb ik dan nog een zorgverzekering nodig als ik het toch grotendeels moet betalen.


G

27 oktober 2021

Men heeft de administratie niet op orde; men belt dat je een klacht hebt ingediend en als je vraag waarover het gaat, mogen ze niets zeggen; een declaratie van de apotheek staat dubbel in je overzicht (zowel in 2020 als in 2021), dus 2x eigen risico/bijdrage; ontvangen formulieren en verklaringen verdwijnen; offertes worden als factuur in je overzicht vermeld en kunnen niet verwijderd worden als de behandeling niet doorgaat (het lijkt dus of je veel - niet vergoede - kosten maakt, terwijl dat niet het geval is); je kunt niet e-mailen, terwijl zij wel alles per e-mail aan je toezenden.