! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekering

de amersfoortse nedasco

Overweeg je een De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van De Amersfoortse (Nedasco). De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende De Amersfoortse (Nedasco)-verzekering.

Contactgegevens De Amersfoortse (Nedasco)

 • Telefoonnummer:
  (030) 257 22 22
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.asr.nl
 • Adres:

  Postbus 2072
  3500 HB Utrecht

De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van De Amersfoortse (Nedasco) vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorg - ZorgAlert

Over De Amersfoortse (Nedasco) zorgverzekering

Na de oorlog als eerste verzekeraar gestart met de uitgebreide ziekenhuisverzekering. Met onze zorgverzekering helpen wij u snel aan de juiste zorg. En heeft u altijd vrije keuze. We willen onze klanten zoveel mogelijk werk uit hoofd en handen nemen. Door het bieden van de juiste producten en diensten, voor arbeidsongeschiktheid, verzuim, zorg en pensioen. Dat doen we samen met verzekeringsadviseurs.