icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Delta Lloyd zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
delta-lloyd

Overweeg je een Delta Lloyd zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Delta Lloyd. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Delta Lloyd-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens Delta Lloyd

 • Telefoonnummer:
  020 - 594 91 11
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.deltalloyd.nl
 • Adres:

  Postbus 1000
  1000 BA Amsterdam

Delta Lloyd zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Delta Lloyd vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Delta Lloyd zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Delta Lloyd? Vergelijk je Delta Lloyd verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Delta Lloyd zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Delta Lloyd zorgverzekering.

Over Delta Lloyd zorgverzekering

Delta Lloyd is een financiele dienstverlener - opgericht in 1969, na een fusie tussen Delta en Nedlloyd- en gespecialiseerd in verzekeringen, bancaire producten en vermogensbeheer. Producten kunnen worden afgesloten via een adviseur. Delta Lloyd Verzekeringen maakt deel uit van de beursgenoteerde Delta Lloyd Groep. Naast de autoverzekering heeft Delta Lloyd ook verzekeringen voor vervoer en reizen, wonen, gezondheid, ongevallen en overlijden en pensioen en lijfrente en zakelijke verzekeringen. Daarnaast biedt de financiele dienstverlener producten op het gebied van sparen, hypotheken en pensioen.