! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Ditzo zorgverzekering


Ditzo zorgverzekering

Totaalscore

179 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
179 reviews

Ed

23 december 2021

Ik was verzekerd via een belasting stelsel, dit zou volledig automatisch gaan en heb er geen omkijken na hebben zeggen ze. Tot een paar jaar geleden kreeg mijn werkgever een loonbeslag van Ditzo. Ik zou 6 maanden niet betaald hebben. Ik bel naar Ditzo, een vrouw neemt op , ik doe mijn verhaal en ze zegt, dan moet uw de belasting maar bellen!, Ik kan verder niets!. Ik bel de belasting en die zegt, nee dit ligt aan Dito, die moet u bellen. Word van het kastje naar de muur gestuurd. Ditzo wil mij geen duidelijk verhaal geven hoe dat nou kan en had de deurwaarder al ingeschakeld voor ik het zelf wist. Nu betaal ik al ruime tijd normaal maar met boete. Geen van alle bij Ditzo weten ze van niets, alleen dat ik moet betalen! Nu heb ik gezegd dat ik weg ga bij hun en hebben ze mij snel nog even aangemerkt als wanbetaler zodat ik niet bij een andere zorgverzekeraar terecht kan. Tot op heden doen ze raar.

Wil een tandarts en therapie er bij maar dat mag niet, ik ben wanbetaler of netjes gezegd dat ik om financiële reden niet mag. Ik betaal al ruim een jaar weer normaal maar mag nog steeds niet, belachelijk behandeld. P.S. zorg is €19 duurder geworden.

Lees meer Lees minder

Hans

17 december 2021

Ik had de pechvogelhulp. Maar toen ik die nodig had wrong Ditzo zich in allerlei bochten die ik steeds kon weerleggen, maar steeds weer opnieuw verzonnen ze dingen die niet in de voorwaarden stonden en toen ze verstrikt zaten in hun eigen leugens braken ze alle communicatie af. Zwak!!! Heel slechte verzekeraar dus. Trap er niet in!!!


De Ruiter

12 december 2021

In het begin, 2021, wat problemen. Telefonisch, vriendelijke te woord gestaan, en per mail prima afgehandeld. Duidelijke uitleg gehad over het hoe of wat en waarom. Betrof medicijnvergoeding.


Cornelis

4 december 2021

Hele slechte administratie! Ze doen maar wat. Intussen blijven ze volhouden dat er niet is betaald, ondanks dat ik ze het betaal bewijs heb gemaild. Met een hoop ellende als gevolg! Nooit meer!


Rianne

24 november 2021

Ditzo valt onder asr verzekeringen. Men belooft vrije arts en ziekenhuis keuze, maar als je de bekende kleine lettertjes leest blijkt dit niet altijd het geval te zijn. Voor een behandeling door een erkende arts, waarvan je mag verwachten dat je een vrije artsenkeuze hebt, bleek mij dit enkele honderden euro's extra te kosten. De beslissing rondom deze keuze had alles te maken met de langere wachttijden in de ziekenhuizen en de drukte rondom corona. Dan denk je je verantwoordelijkheid te nemen, en dan kost je dit geld. Veel geld omdat Ditzo onvoldoende meedenkt in verantwoordelijk handelen. Voor hun is het zwart of wit. Terwijl andere zorgverzekeringen beter vergoeden. Het leek ook te mooi om waar te zijn. Men verschuilt zich dan achter hun website en vage prijsafspraken bij gecontracteerde zorgaanbieders