icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Ditzo zorgverzekering


Ditzo zorgverzekering

Totaalscore

89 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
89 reviews

Wz

6 juli 2019

De prijs is goed. Maar daar houdt het dan ook mee op. Nadat wij, binnen een maand, een premie hadden betaald, werd deze geretourneerd. Vervolgens kregen wij een incassobrief met verhoging en de premie van de volgende maand erbij. Deze is direct betaald. Vervolgens krijgen wij een brief (2 dagen na de incassobrief) dat de verzekering is stopgezet. Telefonisch niet te bereiken op een zaterdag. Maar blijkbaar kunnen ze wel een brief sturen. Whatsapp: nog geen reactie terug. Messenger: idem. Kortom: wat een ontzettende slechte service heeft deze maatschappij. Alles loopt langs elkaar en ondertussen zit de verzekerde in de problemen


Anoniem

1 maart 2019

Klantenservice is snel bereikbaar maar bizar slecht qua inhoud en zeer onprofessioneel. Zo werd mij beloofd dat ik binnen 2 weken antwoord zou krijgen op een ingediende declaratie. Toen de deadline niet werd gehaald werd mij verteld dat dot mijn eigen schuld was door in zee te gaan met niet gecontracteerde zorginstanties en dat ik nu maar netjes moest wachten. En ja dat kon lang duren..


Carla

30 december 2018

Prima afhandeling. Goed, helder en snel antwoord per whatsapp


Pawan Kharagjitsing

27 december 2018

Ik was nog net geen twee maanden laat met betalen van mijn maandelijkse zorgververzekering. Had inmiddels wel een verhoging verwacht. Blijkt achteraf dat ik nog een extra kans kreeg. Heel attend van Ditzo!! Sinds ik lid ben van Ditzo nooit geen problemen gehad. Service is uitstekend. Voor een snelle benadering kun je de WhatsApp gebruiken wat heel fantastisch is.


Snelle Harry

16 november 2018

Zodra je eigen risico is betaald gaan ze moeilijk doen met betalingen, oplichters dus.