icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
ik

Overweeg je een IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van IK! Zorg voor mijzelf. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende IK! Zorg voor mijzelf-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens IK! Zorg voor mijzelf

IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van IK! Zorg voor mijzelf vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van IK! Zorg voor mijzelf? Vergelijk je IK! Zorg voor mijzelf verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering.

Over IK! Zorg voor mijzelf zorgverzekering

Een verzekering bij ik! heeft geen onbeperkte mogelijkheden, maar duidelijke opties. Daarom biedt IK! je er maar twee. IK! biedt je een mobiele app om met een druk op de knop snel te kunnen declareren. Dus geen papieren invullen of lang zoeken op internet naar het juiste formulier om jouw nota's vergoed te krijgen.