icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Overweeg je een inTwente zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van inTwente. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende inTwente-verzekering.

Contactgegevens inTwente

 • Telefoonnummer:
  (053) 5 748 348
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.intwente.nl/Consumenten/default.aspx?page=contact_contactformulier
 • Adres:

  Postbus 1070
  7500 BB Enschede

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk, kies en sluit direct de voor jou beste zorgverzekering af. Kies hieronder jouw situatie.

inTwente zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van inTwente vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een inTwente zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van inTwente? Vergelijk je inTwente verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een inTwente zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de inTwente zorgverzekering.

Over inTwente zorgverzekering

inTwente heeft een heel eigen kijk op zorg verzekeren. inTwente vindt goede zorg -voor iedereen- belangrijker dan het heffen van premies. Premies worden zo scherp mogelijk vastgesteld. Vallen de zorgkosten lager uit dan verwacht? Dan betaalt inTwente de teveel betaalde euro’s terug aan hun verzekerden. inTwente doet niet aan medische selecties.