! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Jaaah zorgverzekering


Jaaah zorgverzekering

Totaalscore

13 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
13 reviews

Ton

26 juni 2021

Begin er niet aan !!! Niet bereikbaar. Geen service. De app werkt niet en betalingen komen dus niet omdat ze steeds zeggen dat de foto niet leesbaar is terwijl ik toch werkelijk alles er op kan lezen. Laat je niet misleiden door de goedkope premie of dat ze onder ONVZ vallen. Heb ik namelijk helaas wel gedaan.


Pjotr

10 juni 2021

De slechte medewerkers klantenservice en klachtbehandeling zijn de lage prijs niet waard. Trap er niet in mensen!


Kelvin

5 mei 2021

Van het voorjaar overgestapt naar Jaaah. Profileren zich als no-nonsence aanbieder waarbij bij de overstap alles uit handen wordt genomen. Uiteindelijk blijkt dit in april toch niet het geval. De basisverzekering verhuisd naar Jaaah, maar de aanvullende verzekering laten ze doorlopen. De klantenservice schuift telefonisch de schuld in de schoenen van de klant en meent niets te kunnen doen. 'Regel het maar met je oude verzekeraar'. Na de belofte om nog met een reactie op de mail te komen van Jaaah, blijft het stil en wacht ik er nu nog op. Jaaah werkt in die korte tijd eerder aan het imago van een Neeeh. Zonde!


Hein

8 april 2021

App werkt niet, vragen worden niet beantwoord en als ze een fout maken proberen ze de fout bij de zorgverlener te leggen. Jaaaah is een grote grap.


N.

6 april 2021

Ik ben tot nu toe tevreden over deze zorgverzekeraar. Ik betaal hier veel minder dan bij mijn vorige zorgverzekeraar voor exact dezelfde zorg. De app werkt prima en de medewerkers zijn vriendelijk.