! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van National Academic zorgverzekering


National Academic zorgverzekering

Totaalscore

15 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
15 reviews

Marcus

21 februari 2021

Je moet je overzichten goed in de gaten houden, onterecht niet uitbetalen van ingediende declaraties worden verstopt achter kleine cijfercodes. Ook raken declaraties zoek in de post. 'Ja meneer, dat gebeurt nog wel eens'. Ik heb nog nooit gehad dat post zoek raakte. Deze firma probeert met te ontkomen aan declaraties of laat je er toch via in casso voor betalen. Schijnbaar is de interne communicatie slecht, of maken ze er juist handig gebruik van door telefonisch toezdggingen te doen, maar dan vervolgens die te laten afkeuren door een andere afdeling, waar je geen contact mee krijgt. Een andere reviewer schreef dat ze achterdochtig en wantrouwend zijn, dit kan ik beamen. Slechte verzekkeraar met edn ander oogpunt dan het welzijn van jarenlang goecbetalende klanten.


Sas

5 december 2020

Ze behandelen de verzekerde met achterdocht en spreken van coulance als ze een klein delen van je claim willen uitkeren! Je betaald jaren voor je verzekering en als je dan eens iets indient verwachten ze dat je nog op je knieën gaat als ze bij de gratie God's überhaupt nog iets uit willen keren. Ik stap over naar een ander en raad niemand deze verzekering aan!


Rob B.

2 november 2020

Goede prijs/kwaliteitsverhouding; Zeer korte wachttijden igv telefonische vragen; Vriendelijke benadering van de klant.


Angus007

2 november 2020

ik ben tevreden met National Academic. Ik wacht op een aanbieding voor 2021


thomas

14 oktober 2020

Bijna nergens een contract mee. Dat betekend: alles zelf betalen, en als je geluk hebt, een gedeeltelijke vergoeding krijgen.