! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Nationale-Nederlanden zorgverzekering


Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Totaalscore

65 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
65 reviews

Secretia

22 januari 2021

Al 40 jaar betaald voor overlijdensrisicoverzekering. Nu blijkt dat ik al 5 jaar recht heb op premievrijstelling vanwege arbeidsongeschiktheid. NN doet heel moeilijk over €11,50 per maand. Weigert polisvoorwaarden te leveren want die zouden niet van belang zijn voor mij. Ook willen ze zelf gaan bepalen of ik wel arbeidsongeschikt ben, alsof het UWV dat niet al lang heeft bepaald. Er zitten hier mensen aan de telefoon die alleen een Q&A lijst beheersen. Als het moeilijk wordt verschuilen ze zich achter allerlei onnozele regeltjes. Maar de persoon die de zaak moet behandelen krijg je niet te spreken, die wordt afgeschermd. Ze gaan er vanuit dat je op deze manier wel opgeeft en gewoon maar de premie doorbetaalt. Nooit intrappen, zo’n overlijdensrisico. Ze zouden nog in staat zijn om zelf te komen controleren of je echt wel dood bent als ze moeten uitbetalen. Wat een lijkenpikkers


Andre

3 januari 2021

Zeker niet de goedkoopste maar geen enkel probleem ondervonden in 2020.


Invloed zorgverzekeraars

10 december 2020

Nog maar 75% vergoeding bij niet gecontracteerde fysios, maar wel de premie verhogen. Als ik vertrouwen heb in de aantoonbare expertise van een fysio resp. manueel therapeut en de eveneens aantoonbare verbetering van klachten, wie is dan een zorgverz om daar vraagtekens bij te plaatsen? Ik stoor mij steeds meer aan de invloed van zorgverz op ons gezondheidsstelsel. Ze tonen totaal geen belangstelling in de gezondheid van hun klanten, als de kas maar klopt. Het wordt tijd voor verandering!


@rnold

29 november 2020

Tot en met 2020 werden mijn fysiotherapeutische rekeningen via mijn aanvullende verzekering voor 100% vergoed, met een maximum van 36 behandelingen per jaar. Dat gold ook voor niet-gecontracteerde fysiotherapeuten. In 2021 gaat NN slechts 75% vergoeden van het gemiddelde gecontracteerde tarief als je bij je niet-gecontracteerde fysio blijft. Een heel slechte zaak. Hoezo vrije keus? NN probeert via de klant elke fysio te dwingen een contract aan te gaan. Nog meer macht bij de zorgverzekeraar. Onder het motto om de zorg betaalbaar te houden. Wel, mijn fysio is goedkoper dan de gemiddelde peut, en tot nu toe gelukkig nog steeds niet onder de dwingelandij van welke zorgverzekeraar dan ook!


Gijs Ruijer

13 november 2020

Alles moet op internet opgezocht worden, met name de polis voorwaarden.