icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van PMA zorgverzekering


PMA zorgverzekering

Totaalscore

40 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
40 reviews

Sanne

28 december 2020

Niet echt aantrekkelijk achteraf als de bonus ineens verdwenen is. Had wel wat duidelijker en eerder aangegeven mogen worden.


SF

6 december 2020

Elk jaar sinds 2011 vergelijk ik de zorgverzekering. Vergelijken is erg lastig voor de aanvullende verzekeringen omdat die bij elke verzekeraar weer anders kunnen zijn maar toch kom ik elke keer uit bij PMA/Menzis. Sommige zaken worden niet verzekerd maar die worden ook bij andere verzekeraars niet verzekerd. Of tegen een meerprijs. Goede telefonische bereikbaarheid en altijd vriendelijk. Ik heb nog nooit problemen gehad met PMA of met Menzis. Menzis heeft contracten in het hele land waardoor ik meer keuze heb in zorgverleners. Ik zag dat in 2013 de basis verzekering vanaf € 63.50 was. Helaas is het allemaal erg duur geworden. Gelukkig is het mogelijk om via de website van PMA nog andere kortingen te krijgen wat leuk meegenomen is.


Joost

16 november 2020

Tot de constatering gekomen dat PMA zonder mijn medeweten dat jaarlijkse bonus afgeschaft heeft. Hierover contact opgenomen met de klantenservice. Volgens de medewerker had ik dit vorig jaar op de website kunnen lezen. Wie communiceert poliswijzigingen via een website?! Ik was al jaren klant bij PMA, dus ik heb geen behoefte om jaarlijks op de website te kijken of er wijzigingen zijn. Medewerker bevestigt overigens dat hier nooit een mail of brief over gestuurd is naar bestaande klanten. Bijzonder slecht! Daarnaast geeft de medewerker aan dat ik de wijziging had kunnen terugvinden in mijn zorgpolis, want 'het ontvangen van een zorgbonus' staat niet meer op de zorgpolis vermeld. Logisch dat er ontzettend veel boze klanten zijn. Anno 2020 mag je toch iets meer klantgerichtheid verwachten van een zorgverzekeraar!


Ferry

14 november 2020

Goede website. Duidelijk. Gemakkelijk te bereiken. Gemakkelijke declaratieprocedure. Snelle afhandeling.


Mag

2 november 2020

Erg tevreden over zorgverzekeraar Menzis die via PMA wordt aangeboden.