icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van PNOzorg zorgverzekering


PNOzorg zorgverzekering

Totaalscore

44 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
44 reviews

C.

30 augustus 2017

Al mijn geheel arbeidzaam leven verzekers via mijn werkgever (publike omroep) bij PNOZORG ( voorheen PNO-Ziektekosten) En tot zeer volle tevredenheid. Niet voor niets al diverse jaren gekozen tot de beste zorgverzekeraar van Nederland.


Koos

27 juli 2017

zodra het een zorgleverancier betreft waar PNO schijnbaar geen contract mee heeft afgesloten, moet ik bv lang op mijn levering wachten voordat er toestemming is. Waardoor langer lijden en ongemak.


jos

26 juli 2017

dit is een verzekering die de daad bij het woord voegt .....dus super.....


Meike

8 december 2016

De zorgverzekeraar is zeer traag met antwoorden en onduidelijk in de vergoedingen. Ik heb regelmatig na 3 weken op moeten bellen of mijn declaratie al in behandeling werd genomen. Wanneer iets niet vergoed werd, was de reden onduidelijk of vaag. Ik heb veel extra tijd moeten steken in het contact met PNO terwijl ze beloven het simpel en snel te houden.


mac

4 december 2016

PNO is wat klantenservice en duidelijkheid van afrekeningen dramatisch achteruitgegaan het laaatste jaar. Dit heeft duidelijk te maken met het samengaan met ONVZ een paar jaar terug. Tegenwoordig krijg je op een mail dan ook geen antwoord meer van PNO maar van ONVZ. Veranderingen in 2017 Premie €9.60 verhoogt, 20% eigen bijdrage Tandarts, Buitenland dekking verlaagt naar Nederlands tarief