icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Pro Life zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Pro Life. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Pro Life-verzekering.

Contactgegevens Pro Life

 • Telefoonnummer:
  (033) 422 81 88
 • Website:
  https://www.prolife.nl/
 • Adres:

  Postbus 709
  3800 AS Amersfoort

Pro Life zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Pro Life vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Pro Life zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan  aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

 

Zorg - ZorgAlert - Default

Wat wordt door de zorgverzekeraar vergoed?

Bekijk het vergoedingenoverzicht van Pro Life.

Over Pro Life zorgverzekering

Pro Life is een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op mensen met een christelijke levensovertuiging. Pro Life vergoedt daarom geen abortus, geslachts-veranderende operaties en euthansie. Maar heeft wel extra aandacht voor christelijkde GGZ, thuiszorg, verpleging en palliatieve zorg.