icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Reviews van Pro Life zorgverzekering


Pro Life zorgverzekering

Totaalscore

10 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
10 reviews

Anoniem

2 februari 2017

Super blij met deze verzekeraar. Wijziging voor aanvullende verzekering verkeerd aangepast. Officieel termijn om te wijzigen loopt tot 31 januari. Op 1 februari gemaild en alsnog de wijziging terug kunnen draaien. Perfecte service!


S.G.

5 oktober 2015

Ik heb nog nooit een verzekering bij ProLife gehad, alleen met de klantenservice gebeld om meer informatie te vragen en kennis te maken. Er wordt door een studentenmeisje opgenomen die het uberhaupt raar vond waarom zou ik nou precies bellen om informatie te vragen over ProLife en de verzekeringen. Zij wist mij ook niet zo veel te vertellen en viel niet op als super-vriendelijk. Iemand achter haar fluisterede ook wat zij moest zeggen. Maar verder lijkt mij van het uitgebreid lezen van de voorwaarden op de website, door hun normen en waarden, en door recenties van anderen dat het een leuke verzekeringsmaatschappij kan zijn. Ik overweeg naar ProLife over te stappen, maar laten wij het zien.


jcvhv

15 september 2015

IK ben bijna helemaal tevreden over de toekenning en vergoeding van de taken die worden aangeboden.


Janneke

8 januari 2015

Bellen of schrijven zeer slecht terug. Een wachttijd van 1 maand is normaal voor je antwoord krijgt op de vraag. Zeer lange wachttijden aan de telefoon. Zeer slechte afhandeling van zorgnota's. (1 tot 2 maanden)


S.J.

23 september 2014

prima dienstverlening. Heldere communicatie. Prima doelstelling qua principes