icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Reviews van Promovendum zorgverzekering


Promovendum zorgverzekering

Totaalscore

31 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
31 reviews

CR

28 mei 2020

Geen enkele declaratie wordt Zonder discussie uitbetaald. Steeds eerst erover mailen, bellen en zelfs een officiele klacHt moeten wegleggen bij de geschillencommissie. Pas dan worden de facturen betaald.


Jos

13 november 2019

Goede service en zeer klantvriendelijk. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs


Mathijs

11 november 2019

Denk je een goedkope autoverzekering gevonden te hebben gaan ze na de 1e premie afschrijving aangeven dat mijn schadevrije jaren anders vermeld staan waardoor ik dubbele premie moet gaan betalen... bel je hierover krijg je een arrogante medewerker aan de lijn... uiteindelijk zonder enige medewerking zeg ik dat ik er vanaf wil... kan dat niet!!!! NU MAAR DE AUTO OVERSCHRIJVEN... ANDERS KOM JE NIET VAN ZE AF!!!! #KOUDEDOUCHE #ALLEREVIEWWEBSITESMAARBIJLANGS


Nanda

3 oktober 2019

Zeer vriendelijke en goede service. Altijd goed te woord gestaan en zelfs tot twee keer toe een fijne en lieve attentie mogen ontvangen, waarover ik sprakeloos ben. Kortom. Wij gaan volgend jaar het pakket uitbreiden en twijfelen geen moment om bij Promovendum te blijven!!!


Vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord

6 mei 2019

Klantenservice is heel vriendelijk en staat je echt zo snel mogelijk te woord. Antwoord was snel en duidelijk. Min punten omdat ik het raar vind dat brillensterktes bij het studentenpakket pas gedekt worden vanaf -/+ 3 dus val ik met mijn -2,5 net buiten de boot terwijl ik wel echt een bril nodig heb.