icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van Promovendum zorgverzekering


Promovendum zorgverzekering

Totaalscore

30 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
30 reviews

Jos

13 november 2019

Goede service en zeer klantvriendelijk. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs


Mathijs

11 november 2019

Denk je een goedkope autoverzekering gevonden te hebben gaan ze na de 1e premie afschrijving aangeven dat mijn schadevrije jaren anders vermeld staan waardoor ik dubbele premie moet gaan betalen... bel je hierover krijg je een arrogante medewerker aan de lijn... uiteindelijk zonder enige medewerking zeg ik dat ik er vanaf wil... kan dat niet!!!! NU MAAR DE AUTO OVERSCHRIJVEN... ANDERS KOM JE NIET VAN ZE AF!!!! #KOUDEDOUCHE #ALLEREVIEWWEBSITESMAARBIJLANGS


Nanda

3 oktober 2019

Zeer vriendelijke en goede service. Altijd goed te woord gestaan en zelfs tot twee keer toe een fijne en lieve attentie mogen ontvangen, waarover ik sprakeloos ben. Kortom. Wij gaan volgend jaar het pakket uitbreiden en twijfelen geen moment om bij Promovendum te blijven!!!


Vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord

6 mei 2019

Klantenservice is heel vriendelijk en staat je echt zo snel mogelijk te woord. Antwoord was snel en duidelijk. Min punten omdat ik het raar vind dat brillensterktes bij het studentenpakket pas gedekt worden vanaf -/+ 3 dus val ik met mijn -2,5 net buiten de boot terwijl ik wel echt een bril nodig heb.


Website is echt een drama (niveau stenentijdperk)

20 april 2019

Openingstijden klanten service zeer beperkt, website is echt een draak van een site, je nota's inzien moet nog met een sms code (waar je vervolgens 2 uur op moet wachten). Betaal liever een paar euro meer per maand dan deze crappy service.