icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Promovendum zorgverzekering


Promovendum zorgverzekering

Totaalscore

27 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
27 reviews

Vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord

6 mei 2019

Klantenservice is heel vriendelijk en staat je echt zo snel mogelijk te woord. Antwoord was snel en duidelijk. Min punten omdat ik het raar vind dat brillensterktes bij het studentenpakket pas gedekt worden vanaf -/+ 3 dus val ik met mijn -2,5 net buiten de boot terwijl ik wel echt een bril nodig heb.


Website is echt een drama (niveau stenentijdperk)

20 april 2019

Openingstijden klanten service zeer beperkt, website is echt een draak van een site, je nota's inzien moet nog met een sms code (waar je vervolgens 2 uur op moet wachten). Betaal liever een paar euro meer per maand dan deze crappy service.


Bob

9 oktober 2018

Slechte verzekering, 9 van 10 declaraties wordt niet vergoed. Dus oogheelkundige zorg wordt vergoed, alleen niet het bezoek aan de oogarts en de medicatie voor een groot deel ook niet, wat wel werd vergoed waren de antibiotica druppels en dat koste ze € 5,00 en de overige bijna € 200,00 kon ik zelf betalen. Toen ik de medicatie ook nodig was in het buitenland moest ik eerst van de oogarts in Nederland een recept regelen en daarna kon ik de medicatie ophalen in het buitenland. Echter op de bon hadden ze, in het buitenland, een foute omschrijving staan en kreeg ik niets vergoed, ondanks het feit dat het recept met de juiste omschrijving erbij zat. Weer meer dan € 60,00 voor mijn rekening. Als je rekening uit het buitenland wil declareren dan kun je deze niet inscannen en mailen nee alles moest nog per post. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn advies betaal € 2,00 meer per maand en dan heb je een verzekeraar die dit allemaal wel vergoed.


G.L.

12 september 2018

ik heb Promovendum als zorgverzekeraar, nu heb ik een aangepaste stoel nodig. Medipoint heeft mij positief bevonden maar Promovendum gaat op de stoel van de arts zitten. Wat een rot verzekeraar, ik zet dit verhaal waar ik het maar kan. G.Lakerveld


Benito

5 januari 2018

promovendum heeft geen overte opgestuurd/Gmaild met daarin de informatie over de verhoging 2018 terwijl ze dat wel verplicht zijn om te doen waardoor ik geen keus heb kunnen maken of ik wil overstappen of niet en tot mijn verbazing hebben ze mijn premie voor 2018 verhoogd zonder mij op de hoogte te stellen waardoor ik nu volgens promovendum hieraan vast zit omdat je voor 1 januari 2018 een keuze had moeten maken Promovendum geeft toe dat ze die hebben gemaakt maar willen mij niet te gemoedt komen en ik neem hier natuurlijk geen genoegen mee zijn er meer mensen die dit probleem ook hebben want dit is misleiding