! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Promovendum zorgverzekering


Promovendum zorgverzekering

Totaalscore

44 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
44 reviews

Stefan

14 juli 2021

Doorverwezen door de huisarts naar een gerenommeerde pijnkliniek vanwege chronische rugklachten. Na behandeling blijkt er geen contract te zijn met Promovendum. Daarop berekend Promovendum een fictief maximum bedrag voor de behandeling (niet contractuele zorg) en betaald daar 80% van uit. Dit komt op net iets meer dan de helft van de werkelijke kosten. Doordat de verwerking van de declaratie zo lang op zich liet wachten, was inmiddels al een tweede (noodzakelijke) behandeling ondergaan. En weer die belachelijke berekening (inmiddels meer dan 1.000 euro zelf moeten betalen).


Sascha

4 juli 2021

Eerste keer dat ik meemaak dat na inforneren iets wordt vergoed volgens klantenservice en na declareren ik het toch NIET vergoed krijg. En klantenservice dus geen goede kennis van zaken heeft. Dat wordt dus overstappen eind van jaar.


Mina

1 april 2021

Slechte klantvriendelijkheid en de lage premie gaat ten koste van de service.


Slechte en vooral oneerlijke verzekeraar

18 februari 2021

Betrokken als GGZ-zorgaanbieder zonder contract. edere declaratie wordt afgewezen als standaard eerste stap na het indienen van de factuur door de patiënt van zorg geleverd door een niet-gecontracteerde aanbieder. Ze gaan op de stoel van de zorgaanbieders zitten, en denken het beter te weten, zonder inhoudelijke kennis van het dossier. Een huisarts beoordeelt dat SGGZ zorg nodig is, maar zij menen dat basis GGZ had volstaan. Waar bemoeien ze zich mee? Dat hier geen harde rechtszaken over worden gevoerd is mij een raadsel. Dat dit kan / toegestaan in NL is al net zo mysterieus. Ik vind het 'klantje pesten', en dan ook nog eens bij een patientengroep die kwetsbaar is.


Mathilde

22 december 2020

Ik was heel tevreden, maar nu is Promovendum bij VGZ gigant aangesloten! Meteen is de dekking minder geworden: voor beugels voor de pubers moet ik ineens veel meer zelf betalen terwijl ik daar de hele begroting op aangepast had. Naar DSW overstappen dan maar.