! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van Salland zorgverzekering


Salland zorgverzekering

Totaalscore

51 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
51 reviews

anoniem

2 september 2020

Geen duidelijke antwoorden of verkeerde informatie op je mails. Als je vraagt om een toelichting/uitleg worden je mails niet beantwoord! Klachtenformulier ingevuld, nooit een reactie gehad! Klacht is dus ook nooit behandeld! Sturen aanmaningen zonder enige toelichting, als je hierover mailt met de vraag om enige uitleg: wederom geen reactie! Vervolgens laten ze een incassobureau een brief naar je sturen. Mailwisselingen zijn uiteindelijk met het incassobureau gedaan aangezien er geen reacties van Salland Verzekeringen kwamen! Heel erg onklantvriendelijk. Ze moesten zich schamen dat ze zo met hun klanten omgaan! Ben blij dat we na jaren verzekerd te zijn bij Salland Verzekeringen (bijna 50 jaar) naar een andere verzekering gaan!


Zwolle

21 augustus 2020

Ik wacht al maanden of een antwoord van afdeling debiteuren. Geen reactie, maar wel aanmaningen en dreiging van een incassobureau.


RL

8 juli 2020

Geen en slechte reactie op mail.. De afdeling debiteuren reageert niet op mailwisseling. Ook zijn de declaraties niet inzichtelijk.


Michiel

4 juli 2020

Een gemis vind ik het aan bieden van de mogelijkheid om declaraties in te zien van zowel zorgverleners als mijzelf. Een optie die toch bij elke zorgverzekeraar aanwezig zou moeten zijn aangezien hier in het veleden behoorlijk wat misgaat. Iets met transparantie


Debber

9 juni 2020

Sinds wij bij salland zijn verzekerd is de onkunde van de medewerkers en het suf betalen van ineens eigen bijdrage een doorn in het oog. Bij het afsluiten kreeg ik te horen dat beugel voor dochter en reuma onderzoek bij mij volledig vergoed zou worden en na 3 maanden komen ineens rekeningen voor eigen bijdrage van 458 euro,156 euro enz.direct te betalen. EN een aanmaning voor 0,68 cent?????wegens het verkeerd optellen van medewerker. Salland gaat puur voor de winst. Kan niet wachten op december en dan als de donder een ander zorgverzekeraar.