icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Turien & Co zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
turien-co

Overweeg je een Turien & Co zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Turien & Co. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Turien & Co-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Turien & Co zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Turien & Co vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Turien & Co zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Turien & Co? Vergelijk je Turien & Co verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Turien & Co zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Turien & Co. zorgverzekering.