icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Turien & Co (VGZ) zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
turien-co

Overweeg je een Turien & Co (VGZ) zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Turien & Co (VGZ). De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Turien & Co (VGZ)-verzekering.

Contactgegevens Turien & Co (VGZ)

 • Telefoonnummer:
  (072) 5181 181
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.turien.nl/
 • Adres:

  Turien & Co Assuradeuren
  Postbus 216
  1800 AE Alkmaar

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk, kies en sluit direct de voor jou beste zorgverzekering af. Kies hieronder jouw situatie.

Turien & Co (VGZ) zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Turien & Co (VGZ) vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Turien & Co (VGZ) zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Turien & Co (VGZ)? Vergelijk je Turien & Co (VGZ) verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Turien & Co (VGZ) zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Turien & Co VGZ zorgverzekering.

Over Turien & Co (VGZ) zorgverzekering

Turien & Co biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Wij zijn hierbij de 'gevolmachtigde partij'. Dit betekent dat wij werkzaamheden uitvoeren namens de verzekeraar, zoals het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van premies. Naast deze werkzaamheden verzorgen wij bovendien de schadebehandeling, marketing en verkoop. Turien & Co biedt naast de verzekeringen van Avéro Achmea en VGZ ook onze eigen aanvullende zorgverzekeringen.