icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Turien & Co (VGZ) zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
turien-co

Overweeg je een Turien & Co (VGZ) zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Turien & Co (VGZ). De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Turien & Co (VGZ)-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past. 

Sluit je een zorgverzekering af via de Zorgvergelijker, dan krijg je van ons een online EHBO-snelcursus cadeau!

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Contactgegevens Turien & Co (VGZ)

 • Telefoonnummer:
  (072) 5181 181
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.turien.nl/
 • Adres:

  Turien & Co Assuradeuren
  Postbus 216
  1800 AE Alkmaar

Turien & Co (VGZ) zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Turien & Co (VGZ) vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Turien & Co (VGZ) zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Turien & Co VGZ zorgverzekering.

Over Turien & Co (VGZ) zorgverzekering

Turien & Co biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Wij zijn hierbij de 'gevolmachtigde partij'. Dit betekent dat wij werkzaamheden uitvoeren namens de verzekeraar, zoals het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van premies. Naast deze werkzaamheden verzorgen wij bovendien de schadebehandeling, marketing en verkoop. Turien & Co biedt naast de verzekeringen van Avéro Achmea en VGZ ook onze eigen aanvullende zorgverzekeringen.