icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een YouCare zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van YouCare. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende YouCare-verzekering.

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen.

Naar de Zorgvergelijker

zorgvergelijker-ipad-nov_2017

Contactgegevens YouCare

 • Telefoonnummer:
  (0900) 369 33 33
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.youcare.nu/
 • Adres:

  Postbus 2705
  6401 DE Heerlen

YouCare zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van YouCare vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een YouCare zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van YouCare? Vergelijk je YouCare verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een YouCare zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de YouCare zorgverzekering.

Over YouCare zorgverzekering

YouCare.nu is een volledig online zorgverzekering. YouCare.nu is toegankelijk, eerlijk en transparant. YouCare neemt je graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Zo houd jij tijd over voor andere dingen. En geld trouwens ook. Want met een lage premie, biedt YouCare.nu een van de goedkoopste zorgverzekeringen van nu! Avéro Achmea is de risicodrager voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen van YouCare.nu.