! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

ZorgDirect zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
zorgdirect

Overweeg je een ZorgDirect zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van ZorgDirect. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende ZorgDirect-verzekering.

Contactgegevens ZorgDirect

 • Telefoonnummer:
  (0900) 14 28
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.zorgdirect.nl/
 • Adres:

  Postbus 166
  7400 AD Deventer

ZorgDirect zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van ZorgDirect vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een ZorgDirect zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorg - ZorgAlert

Over ZorgDirect zorgverzekering

ZorgDirect is een label van Eno Zorgverzekeraar.ZorgDirect biedt een complete zorgverzekering. ZorgDirect richt zich met name op de bewuste klant die houdt van een no-nonsense aanpak, die graag online zaken doet, maar wel in combinatie met uitstekende zorg.