icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ZorgDirect zorgverzekering


ZorgDirect zorgverzekering

Totaalscore

49 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling betaling
  • Prijs-kwaliteit
49 reviews

RL

8 juli 2020

Geen en slechte reactie op mail.. De afdeling debiteuren reageert niet op mailwisseling. Ook zijn de declaraties niet inzichtelijk.


Michiel

4 juli 2020

Een gemis vind ik het aan bieden van de mogelijkheid om declaraties in te zien van zowel zorgverleners als mijzelf. Een optie die toch bij elke zorgverzekeraar aanwezig zou moeten zijn aangezien hier in het veleden behoorlijk wat misgaat. Iets met transparantie


Debber

9 juni 2020

Sinds wij bij salland zijn verzekerd is de onkunde van de medewerkers en het suf betalen van ineens eigen bijdrage een doorn in het oog. Bij het afsluiten kreeg ik te horen dat beugel voor dochter en reuma onderzoek bij mij volledig vergoed zou worden en na 3 maanden komen ineens rekeningen voor eigen bijdrage van 458 euro,156 euro enz.direct te betalen. EN een aanmaning voor 0,68 cent?????wegens het verkeerd optellen van medewerker. Salland gaat puur voor de winst. Kan niet wachten op december en dan als de donder een ander zorgverzekeraar.


Woest

1 februari 2019

Zorgdirect ( is onderdeel van Salland)Bij telefonisch afsluiten verzekering zijn vergoedingen die in de praktijd gewoon niet worden vergoed Voorbeeld extra tandverzekering. Op klachten wordt niet gereageerd. Nu, verandert van verzekeraar, krijg ik gewoon og een rekening van ze welke niet klopt. 2x klachten met uitleg en 2 klachten zonder uitleg verder, vertikken ze nog steeds mijn klachten te bevestigen, behandelen of wat dan ook. Wet ze wel doen, is het factuur bedrag verhogen. NIET OK!!!! En dat laatst mogen ze niet eens doen op het moment dat mij klacht niet nagetrokken wordt. Kortom ZEER SLECHTE VERZEKERI GEN EN NOG SLECHTERE KLANTEN"SERVICE".


nn

28 juli 2017

Voor mezelf: vorige jaar aanvraag ivm mijn erfelijke spierziekte zwemtherapie : afgewezen (mijn zus idem kreeg het wel !?) Mijn zoon : per 01-01-2016 overgestapt op verzoek vd gemeente naar Salland (in de bijstand) omdat hij korting krijgt per maand en het eigen risico niet hoeft te betalen. Mijn zoon is ziek, ik doe zijn financiele zaken: gevraagd eind januari hoe het met de korting zit -> aanvraag formulier voor deze "gemeentepolis" ingevulkd voor de gemeente . BLIJKT NU dit jaat dat mijn zoon door de gemeente per 1 maart 2016 aangemeld zou zijn !? hij nu zijn eigen bijdrage (opname ziekenhuis eind januari) moet betalen. Ziekenfonds doet niets hiermee na mijn telefoontjes (mijn opgave was per 01-01-2016 !) de gemeente geeft na mijn mails tot nu toe geen antwoord. Ik weet zelf dat ik bij het invullen van het aanvraagformulier gemeentepolis duidelijk per 01.01-2016 ingevuld heb. Mails van de gemeente per 01/01 heb ik ook nog maar niemand doet wat.