icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Betaalrekening

Bij iedere bank kun je een betaalrekening openen. Maar waar moet je op letten bij het afsluiten en wat maakt de ene bank beter dan de andere? Wij geven je advies over de waar jij het beste je nieuwe rekening kunt openen.

Nieuw & interessant

 • Bankzaken-na-overlijden-Hippo
  Nieuws  |  13 mei.

  Mistig beleid van banken bij overlijden

  Banken blokkeren een bankrekening op één naam als de rekeninghouder overlijdt. Nabestaanden kunnen soms alleen bij het geld als zij een prijzige verklaring van erfrecht overleggen. Maar wanneer deze eis geldt, is niet altijd duidelijk.

 • ING-kies-vrij
  Eerste indruk  |  23 mrt.

  ING KiesVrij

  Vanaf 4 april stopt ING met het aanbieden van 4 verschillende betaalpakketten. Alle klanten die een nieuwe rekening openen krijgen ING KiesVrij. Bestaande klanten houden in principe hun oude pakket, tenzij ze iets aan het pakket willen veranderen. Wat verandert er aan de kosten voor (nieuwe) ING-klanten?

   9 reacties
 • Goedekope-betaalrekeningen-niet-voor-iedereen-voordelig
  Nieuws  |  22 mrt.

  Goedkope betaalrekening niet voor iedereen voordelig

  Dat een aantal banken de kosten voor sommige betaalpakketten drastisch verlagen is goed nieuws, maar deze 'budgetrekeningen' zijn niet voor iedereen geschikt, waarschuwt de Consumentenbond.

   2 reacties
Community

Hulp nodig?

Moet je een speciaal hoesje gebruiken om je chip voor contactloos betalen af te schermen? En zijn er speciale betaalrekeningen voor kinderen? Stel je vraag aan de Community of deel je ervaring.