Laptops

Zoek laptops

 • Diagonaal scherm (inches)

 • Accuduur bij gemiddeld gebruik

 • Prijs

Bezig met laden... 514 laptops gevonden

Ons advies

Heb je al een account? Log in

Meer video's
 1. De beste laptops

  Ondanks het succes van tablets lijken laptops toch weer aan een opmars te zijn begonnen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Kijk welke voor jou het meest geschikt is en hoe die uit onze uitgebreide test komt. De prijsverschillen tussen evengoed scorende laptops lopen op tot honderden euro's.

  Ga naar de beste laptops
 2. Tips voor het kopen van een laptop

  Ga je een laptop kopen, kies het juiste intern geheugen: 3 GB voor standaard gebruik, 4 GB voor stevige computerklussen (foto- en videobewerking, games) en bij Windows 7 64-bit. Let ook op de accu: hoe hoger de mAh-waarde die erop staat, deste langer de accu meegaat.

  Meer kooptips voor laptops
 3. Tablet als alternatief voor de laptop

  Met een tabletcomputer kun je bijna alles wat je met een laptop kunt doen. Tablets zijn bovendien handzamer, de accu gaat langer mee en je kunt er apps op draaien. Maar zoek je echt een apparaat voor het zwaardere werk, dan kom je toch op een laptop uit.

  Meer over tablets
 4. Windows 8 in 20 vragen

  windows 8 logoWindows 8 is de nieuwste versie van het Microsoft besturingssysteem en de opvolger van Windows 7. Windows 8 is de eerste versie die zowel geschikt is voor desktop-pc's, notebooks en tablets.

  Lees alles over Windows 8 in 20 vragen
 5. Back-up maken: stappenplan

  In Windows XP, Vista en 7 kun je eenvoudig een backup maken met het bijgeleverde backupprogramma. Je kunt alleen je bestanden of je hele systeem backuppen, handmatig of automatisch. Niet gecharmeerd van de Windowsoplossing? Cobian Back-up is een prima alternatief.

  Stappenplan back-up maken.
 6. Problemen met je laptop… wat nu?

  Heb je geen slim neefje in de buurt, dan kun je een beroep doen op pc-hulpdiensten als je een probleem met je laptop hebt. Een hulpdienst aan huis kost je gemiddeld €60 per uur, telefonische ondersteuning zo'n € 0,80 per minuut. Prijzen en diensten verschillen nogal, dus vergelijken is de moeite waard.

  Vergelijk tarieven van pc-hulpdiensten.

Achtergrondinformatie over laptops

Meest recente vragen over laptops

Meer vragen en antwoorden

Online privacy & veiligheid

Houd hackers buiten de deur

Haal meer uit je tablet - Android

Haal meer uit je tablet

Haal meer uit je tablet - iPad

Haal meer uit je tablet

Laptops per merk