icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Laptops vergelijken

Laatste update van de test: 6 maart 2024

Een goede laptop sluit aan op jouw wensen. Ben je veel onderweg? Wil je veel geheugen? Wij helpen je met het vinden van een laptop die bij je past.

Keuzehulp

132 resultaten
Weergave
Nieuw
Sorteer op
18 van de 132 producten getoond
Toon meer producten

Laptops getest

Wij testen elke maand laptops van grote merken als Apple, Acer en HP. We kijken onder meer naar snelheid, beeldkwaliteit en accuduur. 

Laptop kopen 

Koop je een laptop, dan wil je dat hij goed past bij je wensen. Hij moet bijvoorbeeld snel opstarten. Of een helder beeldscherm hebben zodat jij je collega's goed ziet bij een videomeeting. Verder is het fijn als de accu van een laptop lang meegaat. Daarom testen wij laptops op snelheid, kwaliteit van het beeld, hoe goed het toetsenbord typt en hoe soepel de touchpad werkt. 

Steeds meer laptops hebben een accuduur boven de 10 uur. Daarom hebben we in september de inschaling van de accuduur herzien en de lat wat hoger gelegd. De meeste laptops scoren hierdoor 1 tot twee tiende punt lager. Laptops met een accuduur langer dan 10 uur dalen iets minder in score. 

Laptops vergelijken

Laptops zijn er in verschillende formaten en verschillende prijsklasses. Dus welke laptop kies jij? Bij ons vergelijk je tientallen laptops van merken als Lenovo, Asus, Apple en HP. Je kunt laptops vergelijken op prijs, maar ook op formaat en opslagruimte. Zo vind je altijd de laptop die je past.