icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De populairste en beste fietsstoeltjes

Test
|
Wat zijn de populairste en beste fietsstoeltjes volgens consumenten zoals jij? Meer dan 200 consumenten beoordeelden de fietsstoeltjes die ze dagelijks gebruiken aan het stuur of op de bagagedrager. Bekijk de uitkomsten van honderden reviews.
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert fietsstoeltjesBijgewerkt op:28 januari 2022

iStock-1246101215

Wat opvalt in de test fietsstoeltjes

 1. 1
  Populaire merken

  Over de stoeltjes van Yepp en Bobike kregen we veel reviews. Over 1 van deze 2 merken zijn de reviewers wat minder enthousiast.

 2. 2
  Bevestigingssystemen

  De meningen lopen het meest uiteen over de bevestigingssystemen. Eén merk krijgt een paar dikke onvoldoendes. En een ander merk juist alleen maar complimenten. 

 3. 3
  Stevig vast

  De reviewers denken dat de meeste fietsstoeltjes zo stevig zijn, dat ze goed beschermen bij een val. Maar bij 1 merk zijn ze daar niet zo zeker van.

Over het onderzoek

Wij testen producten onafhankelijk, grondig en professioneel. Helaas kunnen we niet alles zo uitgebreid testen. Daarom roepen we soms de hulp in van consumenten zoals jij. Met een review van een product dat je veel gebruikt, help je anderen om een betere keuze te maken.

Via het Consumentenbond Panel en onze wekelijkse Nieuwsbrief vroegen we consumenten om een review te schrijven over hun fietsstoeltje.

Ook een review schrijven?

Schrijf dan een review over bijvoorbeeld een autostoeltje of een kinderwagen. Kies het autostoeltje of de kinderwagen die jij gebruikt en klik op 'schrijf een review'. Zo help je anderen om een betere keuze te maken.  

Hoogste waardering

Twee merken krijgen bijna alleen positieve reviews. De gebruikers waarderen de fietsstoeltjes van deze merken om hun gebruiksgemak en stevigheid. Maar deze merken krijgen wel een stuk minder reviews dan de 2 populairste merken. Het merk met de meeste reviews is heel constant, met weinig uitschieters naar boven of beneden. Een ander populair merk krijgt juist wat minder positieve reviews.

Benieuwd naar de testresultaten?

Word lid en krijg direct toegang tot alle testresultaten van onze experts.

Probeer 7 dagen gratis

Heb je al het juiste lidmaatschap? Log dan in

Arrow_Blue