icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Werken bij de Consumentenbond

Vacatures


Onze vacatures

Wil je reageren op een van de onderstaande vacatures? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier onderaan de vacature.

Lees meer

Java Developer (36 - 40 uur)

Ben jij de Java-ontwikkelaar die de Consumentenbond helpt zijn online-ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Ben je een kei in het maken van moderne, toegankelijke, responsive websites voor verschillende doelgroepen?

Lees meer

Agile tester (32 - 40 uur)

Ben jij de Agile tester die de Consumentenbond helpt haar online ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Lees dan verder en solliciteer vandaag nog.

Lees meer

Manager FF&I

In deze strategische rol bij de Consumentenbond (Lid MT) zorg je voor een optimale ondersteuning van de organisatie op het gebied van financiƫle administratie, planning & control en facilitair beheer. Je ontwikkelt visies op stuurinformatie en ondersteuning die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering en je zorgt voor de uitvoering hiervan in de hele organisatie.

Lees meer

SEA/SEO specialist (40 uur)

Een MOZ DA van 72, gemiddelde Q-score over alle SEA-accounts van 9,1 en ruim 20 miljoen bezoekers per jaar via deze 2 kanalen. Gaan jouw handen hiervan jeuken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Lees meer