icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Werken bij de Consumentenbond

Help je mee de wereld een beetje eerlijker te maken? Bij de Consumentenbond maak je het verschil. Voor consumenten en voor jezelf.

Check onze vacatures en kom snel kennis maken.

werken-bij_header-1200x800px
  • kom-solliciteren_1200x500px
  • Kom solliciteren

    Bij de Consumentenbond willen we altijd maximale impact bereiken. Voor consumenten maar ook voor onze collega’s. Ben jij klaar voor een baan waarmee je echt impact maakt? Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken.

    Vacatures

Zo werken wij

De Consumentenbond is een organisatie die impact maakt. Dat kan alleen met collega’s die impact maken. Ben jij daar klaar voor? Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en in zijn of haar kracht staat. Maar wat vind jij belangrijk aan een nieuwe werkgever?

Werkgevers - Cultuur - Square

Werk je bij de Consumentenbond dan ben je ondernemend en pak je zelfstandig je projecten op. Maar je weet ook dat je er zonder samen te werken niet komt. Je communiceert open en eerlijk en bent transparant over je voortgang. Ook wanneer het niet goed gaat. Je deelt je successen en je fouten. Het liefst met taart maar in ieder geval met een bericht op ons interactieve intranet. Daar leren we dan allemaal weer van.

Lees verder

 

Onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen ontvangen we geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie.