icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Espressomachines

Laatste update van de test: 14 augustus 2020

Wij testen verschillende espressomachines. Van machines voor cups tot volautomaten. En we geven tips voor de lekkerste koffie.

Website van het jaar in categorie Vergelijking
Website van het jaar in categorie Vergelijking

Nieuw & interessant

 • Cold brew coffee
  17 jun.

  Cold brew coffee: lekker koud bakkie?

  IJskoffie kennen we natuurlijk al langer. Maar van het merk SToK kun je bij Albert Heijn nu ook ‘cold brew coffees’ kopen. Wij proefden het en bekeken de voedingswaarde.
 • alternatieve-koffie-cups
  10 jun.

  Nespressocupjes

  Originele koffiecups voor Nespresso zijn verkrijgbaar in vele smaken. Maar inmiddels kun je ook van vele andere merken cups kopen voor in de Nespressomachine.
 • Dolce gusto Koffiecups
  9 jun.

  Dolce Gusto cups

  Originele cups voor Dolce Gusto zijn verkrijgbaar in vele smaken. Naast cups voor koffie, kun je ook cups kiezen voor bijvoorbeeld cappuccino, choco en thee. Ook kun je van andere merken cups kopen voor in je Dolce Gusto machine.
 • Artikel_goedkoopstekopjeespresso
  29 mei.

  Goedkoopste kopje espresso

  Met welk systeem zet je het goedkoopste kopje espresso? De prijs van cupjes ligt hoger dan van een kop koffie gezet met koffiebonen.
 • Espressomachines hoe wij testen video
  13 mei.

  Hoe wij espressomachines testen

  In de test espressomachines testten we volautomaten, halfautomaten en portiesystemen. Wij kijken naar de techniek, gebruiksgemak en smaak.

Hulp nodig of vragen?

Welk merk heeft de lekkerste koffiebonen? En wat zijn de beste ontkalkingstabletten? Vraag het op het forum of deel je eigen ervaringen.

 

Bekijk het forum