! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beleggen

Hoe begin je met beleggen en waar moet je op letten? En ga je zelf aan de slag of laat je het aan een beheerder over?

Jouw situatie

Beleggen is een hele stap. Daarom helpen we je met informatie die past bij jouw situatie. Of je nu een beginnende belegger bent, zelf gaat beleggen of het beleggen uitbesteedt.
 • BeginBeleggen

  Beginnen met beleggen

  De spaarrentes zijn laag. Beleggen kan meer opleveren maar heeft ook meer risico. Hoe begin je ermee? Wij helpen je op weg in 6 stappen. 

 • Zelf Beleggen

  Zelf beleggen

  Als je gaat beleggen is zelf beleggen via een broker of bank een goedkope keus. Maar past het ook bij je en waar moet je rekening mee houden?

 • Laten Beleggen

  Laten beleggen

  Je kunt een vermogensbeheerder inschakelen als je gaat beleggen. Dan sta je niet alleen voor. Maar waar moet je rekening mee houden bij vermogensbeheer?

Hulp bij beginnen met beleggen

Sparen levert vrijwel niets op. Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die beleggen biedt? Je kunt een hoger rendement halen met je geld, maar er zijn ook risico’s. In samenwerking met Finner helpen we je op weg met hoe je begint en op welke manier.

 

Maak een afspraak

Hulp bij beleggen

Nieuw & interessant

 • beleggen-expert-topic-1
  30 sep.

  Beleggingstips podcastmakers

  In onze beleggersbabbel babbelen we met beleggingsexperts. Hoe kijken zij naar het onderwerp 'beleggen'? Dit keer babbelen we met podcastmakers Rowan Nijboer en Pim Verlaan.
 • beleggen-expert-topic-4
  30 sep.

  Beleggingstips hoogleraar

  In onze beleggersbabbel babbelen we met beleggingsexperts. Hoe kijken zij naar het onderwerp 'beleggen'? Dit keer babbelen we met hoogleraar Mathijs van Dijk.
 • beleggen-expert-topic-3
  30 sep.

  Beleggingstips consumentenpsycholoog

  In onze beleggersbabbel babbelen we met beleggingsexperts. Hoe kijken zij naar het onderwerp 'beleggen'? Deze week babbelen we met consumentenpsycholoog Patrick Wessels.