icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Inboedel verzekering

Brand, inbraak, waterschade… Een ongeluk zit in een klein hoekje. En de financiële gevolgen zijn soms enorm. Wij helpen met de beste inboedelverzekering.
 • 6 dingen die je moet weten vóór het afsluiten

 • 6 tips voor na het afsluiten van je inboedelverzekering

Nieuw & interessant

 • DeBeste_inboedelverzekering_1200x800

  De beste inboedelverzekering

  Wat is de beste inboedelverzekering? We vergelijken de inboedelpolissen van zo'n 25 aanbieders op voorwaarden en premies.
 • Gebruikstips_Verzekeringopzeggen

  Besparen op je inboedelverzekering

  Waar moet je op letten bij een inboedelverzekering, zodat je de beste en goedkoopste verzekeringen voor jouw situatie afsluit?
 • inbraak inboedelverzekering

  Zo voorkom je inbraak tijdens je vakantie

  Hoe laat je je huis veilig achter als je op vakantie gaat? Bekijk onze tips.
 • rookmelder-plaatsen
  Nieuws

  Rookmelders vanaf 1 juli verplicht

  Installeer op elke verdieping van je huis een rookmelder. Voor nieuwbouwwoningen is een rookmelder op iedere verdieping al sinds 2003 verplicht. Maar dit gaat per 1 juli ook gelden voor alle bestaande woningen.
 • schadeverzekering-provisie
  Nieuws

  Consumenten willen duidelijkheid over provisie

  De Consumentenbond is niet te spreken over het voornemen van minister Kaag om tussenpersonen gemiddelde provisies te laten communiceren aan hun klanten. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat consumenten die een schadeverzekering afsluiten, precies willen weten hoeveel provisie hun tussenpersoon hiervoor ontvangt.
 • inboedelverzekering

  Over onze test & dienstverlening

  Wij vergelijken de premies en voorwaarden van bijna alle inboedel- en opstalverzekeringen. Verder helpen we je de juiste verzekering(en) te kiezen.

Hulp nodig of vragen?

Wat is eigenlijk het verschil tussen een inboedelverzekering en een opstalverzekering? En zijn er nog andere bespaartips voor deze verzekering? Praat mee op het forum of deel je ervaringen.

 

Naar het forum