icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Isolatiecollectief

Het Isolatiecollectief is gesloten 

Inschrijvers konden tot 1 juni 2022 een offerte aanvragen.

Zo werkt het

In 3 stappen een comfortabel huis
 • huisscan-offerte-isolatie-vloer-wand-1200x800px

  1- Isolatiescan

  Je doet de scan voor vloer en spouwmuur in 2 minuten. Onze partner homeQgo maakt online een 3D-model van je huis en berekent de slimste oplossingen. Inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies.

   

 • HomeScanzonder-detail

  2 - Offerte & Inspectie

  Tot 1 juni vraag je gratis een offerte aan voor vloer- en/of spouwmuurisolatie. De offerte is 30 dagen geldig. Na akkoord volgt een inspectie aan huis.

 • installatie_1200x800px

  3 - Akkoord & Installatie

  Na inspectie volgt een definitieve offerte. Bij akkoord spreek je met de installateur een datum voor installatie af. De installateur plaatst jouw duurzame product zo snel mogelijk. Liefst op 1 dag. 

Veelgestelde vragen

 • Is er een einddatum voor het aanbod?

  Ja, het is een tijdelijke actie. Je kon je vrijblijvend inschrijven tot eind april. Inschrijvers met een woning van voor 1975 konden tot 1 juni een offerte aanvragen. De offerte is 30 dagen geldig.

Onze partner homeQgo

 • De missie van homeQgo is om het verduurzamen van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Sinds 2018 werkt onze partner daar vol passie aan, met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid.

  Wij vinden ook dat het verduurzamen van je huis makkelijk moet zijn. Daarom hebben we een betrouwbare, goede partner gezocht met dezelfde overtuiging. Dat is homeQgo.

 • homeQgo_logo_1200x400px

Lees meer over verduurzaming