icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Isolatie Collectief

Isoleer je huis en bespaar op je energierekening.

 • Eerlijke offerte
 • 10% korting
 • Direct besparen

 

isolatiecollectief_header-1200x800px

Isolatie Scan met offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vul eerst je gegevens in

Ben je lid? Gebruik dan het e-mailadres dat hoort bij je lidmaatschap.

De Isolatie Scan is een dienst van onze partner homeQgo. Als je de scan start, geef je toestemming om bovenstaande gegevens ook met homeQgo te delen. Zij gebruiken deze alleen voor het versturen van offertes. Lees de privacyverklaringen van homeQgo en de Consumentenbond.

Start met besparen

Met isoleren bespaar je direct op je energierekening. En met het Isolatie Collectief gaat dat snel en makkelijk. Doe de Isolatie Scan en vraag vrijblijvend offertes aan. Bij het plannen van de inspectie en werkzaamheden houden we rekening met natuurvrij isoleren. Na akkoord wordt alles voor je geregeld.

Hoe werkt het?

isolatie-coll-scan 1200x1200px

1. Inschrijven & Offerte

Via de online Isolatie Scan bij homeQgo krijg je binnen enkele minuten persoonlijk advies én voorlopige offertes. Je kiest zelf of je een offerte wilt ontvangen voor spouwmuur-, vloer- of dakisolatie. Je kunt natuurlijk ook voor alle maatregelen een offerte aanvragen.

Onze partner homeQgo maakt online een 3D-model van je huis en berekent de slimste oplossingen. Inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. In het advies houdt homeQgo rekening met jouw voorkeuren.

HomeQgo werkt sinds 2018 aan het verduurzamen van woningen. Dat doen ze met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid. We vinden dat je recht hebt op goede isolatie zonder veel gedoe. Daarom hebben we een betrouwbare, goede partner gezocht met dezelfde overtuiging. Dat is homeQgo.

 • Eerlijk is eerlijk

  Samen zorgen we voor de beste deals

  Onze collectieven hebben altijd eerlijke voorwaarden en een scherpe prijs. Samen met homeQgo en hun netwerk van gecertificeerde installateurs wordt alles voor je geregeld. Het aanbod, de offerte en deskundige installatie. Jij hoeft dus niets uit te zoeken.

  Speciaal voor leden

  Het Isolatie Collectief is speciaal voor leden van de Consumentenbond. Nog geen lid? Geen probleem. Als je huis is geisoleerd krijg je 3 maanden gratis ons Basislidmaatschap. Daarna betaal je €3,25 per maand. Het lidmaatschap is per maand opzegbaar. Wel zo eerlijk toch.

 • isolatiecollectief_lidworden_1200x800px

Veelgestelde vragen

 • Wat is natuurvrij of natuurvriendelijk isoleren?

  Onder daken en in spouwmuren van woningen kunnen vogels en vleermuizen leven. Vaak zonder dat je het weet.

  Bij natuurvriendelijk isoleren krijgen dieren de kans om weg te vliegen. Het isolatiebedrijf zorgt dus dat de spouw natuurvrij is voor ze isoleren.

  Na deze maatregelen, moet het bedrijf minimaal 4 dagen wachten voordat het de isolatie mag aanbrengen.