! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Eerlijke informatie maakt kiezen makkelijk

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze. Daardoor is de beste aankoop voor jou maar een paar kliks van je verwijderd.

Probeer 7 dagen gratis

Al lid? Bekijk direct alle tests

Voorkom een miskoop

Als lid heb je exclusief toegang tot alle geteste producten
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Alle voordelen van Kies & Koop

 • TestResultaten Geel - Content

  Toegang tot alle testresultaten

  Onze experts testen samen met een panel van consumenten jaarlijks duizenden producten. Dat doen we al bijna 70 jaar.

  We testen elektronica tot matrassen en alles ertussenin. Elke week testen we nieuwe producten. Zo heb je altijd acutele testinformatie.

 • BesteKeuze Geel - Content

  Maak altijd de beste keuze

  Het product kiezen dat het best bij je past is niet altijd makkelijk. We helpen je daarom op weg met online keuzehulpen. Zo weet je in een paar stappen wat de beste printer, elektrische fiets of espressomachine voor jou is.

  Het product met de hoogste kwaliteit  is de Beste uit de Test. Het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding is Beste Koop. Zo zie je één oogopslag waar je aan toe bent.

 • Bespaar Geel - Content

  Bespaar maandelijks geld

  We helpen je om verzekeraars en energieleveranciers te vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je direct of het slim is om nog een jaar bij je energieleverancier te blijven. En of je beter af bent bij een andere zorgverzekeraar.

  We hebben meer dan 10 overstap- en bespaardiensten voor je. 

Wat zeggen anderen?

 • Suzanne (40) uit Grou, lid

  'Tests zijn goed en informatief. Website is informatief en het magazine ook. Ik 'vaar' op de Consumentenbond. Niet dat ik alleen maar 'Beste Koop'-producten koop, maar wel dat jullie me helpen kiezen, helpen met waarop ik moet letten bij diverse producten.'

 • Elja uit Zoetermeer, lid

  "Niet lang geleden ontdekte ik vochtproblemen bij mijn kozijnen. En dat terwijl ik de verkoper de kozijnen jaarlijks liet onderhouden! Het bedrijf liet me aanvankelijk in de kou staan, omdat de garatie van 10 jaar is verlopen. Dankzij het advies van de Consumentenbond en het sturen van de juist ebrief, betaalt het bedrijf alsnog een deel van de kosten."

Irene la Faille

Irene la Faille

Expert Woning en Huishouden

'Met veel plezier zet ik me elke dag in om jou de juiste aankoopbeslissing te laten nemen. Met de consument en de bijbehorende gebruikscontext in het hoofd, test ik producten. Om je zo te laten zien wat je beter wél of níet kunt kiezen. En ik schrijf concrete tips om je op weg te helpen.'

Heb je nog vragen?

Bel 070 - 445 45 45. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Al bijna 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen, ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie. Dit onderscheidt ons.