! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Maak de beste keuzes en krijg waar je recht op hebt

Met Volledig & Vertrouwd doe je met gemak de beste aankoop. Ook ben je voordeliger uit en krijg je de juiste hulp bij financiële en juridische vragen. Onbeperkt.

Probeer 7 dagen gratis

Al lid? Bekijk direct alle tests

Het meest complete lidmaatschap

Als lid heb je toegang tot alle testresultaten, financiële en juridische hulp en collectief voordeel
Bespaar 10%
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Alle voordelen van Volledig & Vertrouwd

 • TestResultaten blauw - Content

  Toegang tot alle tests

  Onze experts testen samen met een panel van consumenten jaarlijks duizenden producten. Van elektronica tot matrassen en alles ertussenin. Dat doen we al bijna 70 jaar. Elke week testen we nieuwe producten. Zo heb je altijd acutele testinformatie.

  Met onze online keuzehulpen vind je in een paar stappen het product dat het beste bij je past. Ook weet je met de 'Beste uit de Test' en 'Beste Koop' in één oogopslag waar je aan toe bent.

 • VolledigEnVetrouwd - Content

  Financiële en juridische hulp

  Financiële en juridische vragen kunnen een hoop stress opleveren als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Bijvoorbeeld de recht op garantie bij een kapot product. Of waar je op moet letter als je een hypotheek afsluit. 

  Wij staan voor je klaar. En beantwoorden telefonisch of online je juridische vragen. Wanneer en hoe vaak jij maar wilt.

 • Bespaar Blauw - Content

  Bespaar maandelijks geld

  We helpen je om verzekeraars en energieleveranciers te vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je direct of het slim is om nog een jaar bij je energieleverancier te blijven. En of je beter af bent bij een andere zorgverzekeraar.

  We hebben meer dan 10 overstap- en bespaardiensten voor je. 

Wat zeggen anderen?

 • Maria, lid sinds 2015

  'Ik vind het een fijne gedachte dat ik altijd even kan checken wat de mensen van de Consumentenbond zeggen voordat ik een aankoop doe. Of als ik een financiële vraag heb, dat ik even kan bellen. Toen mijn stofzuiger kapot ging kon ik met behulp van de testresultaten de beste vervanger kopen en toen ik van energieprovider wilde overstappen, kon ik direct online regelen.'

 • Suzanne (40) uit Grou, lid

  'Tests zijn goed en informatief. Website is informatief en het magazine ook. Ik 'vaar' op de Consumentenbond. Niet dat ik alleen maar 'Beste Koop'-producten koop, maar wel dat jullie me helpen kiezen, helpen met waarop ik moet letten bij diverse producten.'

Bert

Bert

Expert Geld en Recht

'Met een lidmaatschap kunnen we iemand niet alleen op alle mogelijke manieren helpen en informeren, maar krijgen we ook alle steun om op onze onafhankelijke en eerlijke manier te blijven werken. Een mooiere wisselwerking is er bijna niet te bedenken voor ons.'

Heb je nog vragen?

Bel 070 - 445 45 45. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Al bijna 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen, ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie. Dit onderscheidt ons.