icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Opzeggen lidmaatschap of abonnement

Dank je wel voor je steun. Jammer dat je weggaat. 

   

Opzeggen lidmaatschap2

Dank je wel

Eerlijk is eerlijk, de Consumentenbond is nergens zonder zijn leden. Samen maken we de wereld een beetje eerlijker. Dank je wel voor jouw steun. Hoe meer steun, hoe meer we op kunnen komen voor jouw belangen. 

Je lidmaatschap wijzigen

Mis je iets in je lidmaatschap? Je wijzigt het heel gemakkelijk zelf online. Kies uit 4 verschillende pakketten. Ben je vooral op zoek naar het vergelijken van producten dan zit je goed met Kies & Koop. Wil je direct toegang tot financiële en juridische hulp dan ga je voor Geld & Recht. Kies het lidmaatschap dat bij je past.

Bekijk al onze lidmaatschappen

Je lidmaatschap opzeggen

Besluit je om je lidmaatschap of abonnement op te zeggen dan kan dit heel eenvoudig online in je ‘Mijn Account’, telefonisch of per brief.

Let op: bekijk voor het opzeggen eerst de voorwaarden lidmaatschap of abonnement opzeggen

Opzegbevestiging

Zeg je online op via je 'Mijn Account', dan krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Bij telefonisch of opzeggen per brief ontvang je deze mail binnen 2 weken. Heb je geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Voorwaarden opzeggen 

Lidmaatschap

  • Al onze lidmaatschappen (Basislidmaatschap, Kies & Koop, Geld & Recht en Volledig & Vertrouwd) kun je per maand opzeggen. 
  • Je lidmaatschap stopt 1 maand nadat wij je opzegging hebben ontvangen. Je kunt ook de opzegging later in laten gaan. 
  • Heb je 1 jaar vooruit betaald? Dan vervalt je korting. Je betaalt dan het reguliere maandtarief voor de maanden dat je lid bent geweest. 

Abonnement

  • Een abonnement op een tijdschrift of boek geldt voor de duur van 1 jaar. Na de eerste contractperiode gaat het abonnement, tenzij je opzegt, over in een maandelijks opzegbaar abonnement voor onbepaalde tijd.
  • Je abonnement stopt 1 maand nadat wij je opzegging hebben ontvangen. Je kunt ook de opzegging later in laten gaan. 
  • Heb je (ook) betaald voor de periode na het ingaan van je opzegging? Dan storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug. Dat doen we zodra we je opzegging hebben ontvangen. 
  • Tijdschriften via de Online Reader zijn toegankelijk zolang je een abonnement of lidmaatschap hebt. Heb je een abonnement op bijvoorbeeld de Gezondgids en zeg je die op? Dan kun je de Gezondgids niet meer online lezen. Zeg je het lidmaatschap op waarmee je recht had op de papieren Consumentengids of de digitale variant? Dan is het ook niet meer mogelijk om de Consumentengids online te lezen.