! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste iPad

Je wilt graag een iPad, maar welke? Er is de afgelopen jaren veel keuze bijgekomen. In totaal hebben we 5 verschillende iPads getest en met elkaar vergeleken. Daarbij heeft elke iPad ook weer meerdere versies. Welke is de beste? En welke is de beste tot €500.

Elvin Dujardin , Expert Elektronica Bijgewerkt op:27 juli 2021

iPad-Pro_next-gen_10302018

Welke iPad is de beste?

In het begin was er alleen de iPad. Dat maakte het kiezen weliswaar erg makkelijk maar tegelijkertijd ook beperkt. Er was geen ruimte voor andere wensen of een ander budget dan wat Apple voor ogen had. Tien jaar na de eerste iPad is deze tablet behoorlijk veranderd. Inmiddels zijn er 5 verschillende varianten van de iPad te koop, exclusief voorgangers en uitvoeringen. Er is dus best veel te kiezen. 

In de lijst hieronder zie je een vergelijking van alle verkrijgbare iPads die we hebben getest. Ben je ingelogd, dan zie je de beste bovenaan. Zo niet? Dan zie je de nieuwste iPads eerst.

Resultaten worden opgehaald...

De beste betaalbare iPads

Ben je eerder op zoek naar een iPad die binnen je budget past, ook al is dat niet sé de beste iPad? Er zijn ook iPads van onder de €500. De gewone iPad is de goedkoopste die je in de winkel aantreft. De nieuwste 2020-editie is te koop voor ongeveer €350. Ook de iPad mini (2019) is te koop voor minder dan €500. Vergelijk de geteste modellen onder de €500 in de lijst hieronder.

Resultaten worden opgehaald...

Lees ook: