icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste iPad

Je wilt graag een iPad, maar welke? We hebben alle iPads getest en met elkaar vergeleken. Dat zijn er behoorlijk wat. Daarbij heeft elke iPad ook weer meerdere versies. Welke is de beste? En welke is de beste tot €500?
Elvin Dujardin

Elvin Dujardin   Expert ElektronicaBijgewerkt op:15 april 2024

iPad-Pro_next-gen_10302018

Welke iPad is de beste?

Tien jaar na de eerste iPad is deze tablet behoorlijk veranderd. Inmiddels zijn er 5 verschillende varianten van de iPad te koop, exclusief voorgangers en uitvoeringen. Er is dus best veel te kiezen. 

In de lijst hieronder zie je een vergelijking van alle verkrijgbare iPads die we hebben getest. Ben je ingelogd, dan zie je de beste bovenaan. Zo niet? Dan zie je de nieuwste iPads eerst.

De beste betaalbare iPads

Ben je eerder op zoek naar een iPad die binnen je budget past? Ook al is dat niet per se de beste iPad? Er zijn ook iPads van onder de €500. De gewone iPad is de goedkoopste.  Je kunt kiezen tussen de 2021- en de 2022 editie, waarbij de laatste iets meer kost.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.