icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Blu-rayspelers

Ben jij een echte filmliefhebber en wil je de beste kwaliteit? Neem dan een blu-rayspeler. Wij geven je graag advies over de verschillende functies op de blu-rayspeler en tips voor het gebruik.

Nieuw & interessant

 • Digitaalgids
  30 mrt.

  Wil je de juiste keuze maken bij aanschaf van hard- en software en optimaal gebruikmaken van je pc, tablet of smartphone? De Digitaalgids geeft handige koop- en praktijkadviezen en vergelijkt onder andere pc’s, printers en software. 

  Naar webwinkel

 • Blurayspeler-Kapot-na-garantie
  22 feb.

  Mijn blu-ray speler gaat kapot na de garantieperiode. Wat kan ik doen?

  Volgens de wet heb je recht op een deugdelijk product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Als de verkoper je niet wil helpen omdat de garantie is verlopen, kun je hem aanspreken omdat het product ondeugdelijk is.

 • Blurayspelers-Online-gekocht
  22 feb.

  Wat zijn mijn rechten als ik mijn blu-ray speler online heb gekocht?

  Bij een online of telefonische aankoop (koop op afstand) geldt sinds 13 juni 2014 een langere bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode mag je het product zonder opgave van reden terugsturen.

Community

Hulp nodig of vragen?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.