icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Dit zijn de beste smartphones

Bekijk de testresultaten van nagenoeg alle goed verkrijgbare smartphones. Wij testen bijna maandelijks nieuwe modellen van bekende en onbekende merken.

Maar liefst 6 smartphones behalen het rapportcijfer 8,2 en zijn daarmee Beste uit de Test. De Beste Koop scoort een 7,4. De resultaten zijn van september 2017.

 

Bekijk de testresultaten

Ben je al lid? Log dan in.

Wouter Rensink
Wouter Rensink

Expert Elektronica


De best geteste smartphone

Zoveel keuze, maar welke is het beste voor jou? Log in of maak gratis kennis en ontdek welke smartphone als Beste uit de Test komt.

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Smartphones
 • Beste uit de Test

  Richtprijs € 450,-

  Testoordeel 8,2

  4 reviews

 • Beste uit de Test

  Vanaf € 589,99

  Testoordeel 8,2

  1 review

De beste smartphone

Top 3 aandachtspunten uit de smartphone-test:

 1. Fotograferen en filmen: smartphonecamera’s worden keer op keer beter; de kwaliteitsverschillen zijn behoorlijk groot.
 2. Toestelmogelijkheden: de batterijduur en oplaadtijd variëren bijvoorbeeld enorm.
 3. Ergonomie: niet iedere smartphone heeft een mooi en fijn aanraakscherm. Daarnaast sneuvelden ook duurdere telefoons in onze valtest.

Bekijk de testresultaten en ontdek wat de beste smartphone is voor jou.

De beste prijs

Een goede mobiele telefoon hoeft niet duur te zijn. De best geteste toestellen zijn niet direct het duurst. Wel zijn de echt goedkope smartphones meestal van mindere kwaliteit.

Bekijk de testresultaten en kies de smartphone die veel waar voor je geld geeft.

Jouw voorkeuren

Onze test geeft een algemeen advies, maar de beste keus begint met één vraag: 'Wat wil je met de smartphone gaan doen?' In onze vergelijker filter je op aspecten die jij belangrijk vindt, zoals fotografen en filmen, muziek en navigatie. Door de tientallen smartphones met elkaar te vergelijken, krijg je een eerlijk en onafhankelijk beeld. Ontdek in de testresultaten welke mobiel het beste bij je past.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

Bekijk de testresultaten