icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smartphones vergelijken

Laatste update van de test: 17 juli 2024

Telefoons vergelijken? Vergelijk tientallen smartphones op bijvoorbeeld batterijduur, updates, opslagruimte en nog veel meer. Zo vind je makkelijk een nieuwe telefoon.

Keuzehulp

221 resultaten
Weergave
Nieuw
18 van de 221 producten getoond
Toon meer producten

Smartphones getest

Wij testen smartphones van bekende merken als Samsung, Apple en OPPO. We beoordelen onder meer de batterij en hoe goed je foto's en filmpjes kunt maken. Zo vind je altijd de beste smartphone voor jou.

Smartphone kopen 

Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn. Maar de beste smartphones zijn niet goedkoop. Daarom is het belangrijk dat je een telefoon kiest die aansluit op jouw wensen. Bijvoorbeeld een smartphone die goede foto's maakt of een smartphone met een batterij die lang meegaat.

Smartphones vergelijken 

We testen smartphones altijd op dezelfde manier. Zo kun je nieuwe telefoons eerlijk vergelijken. En kies je bewust voor bijvoorbeeld een iPhone of een Samsung-smartphone. Bij ons kun je een mobiel vergelijken op prijs én op testresultaten. Verder kun je ook smartphones vergelijken op gebruiksduur, scherm en fotokwaliteit. Zo kies je snel en makkelijk een nieuwe telefoon.