Mobiele telefoons

Vergelijk telefoons en abonnementen

en bestel je telefoon / abonnement via de goedkoopste webwinkel


Vergelijk abonnementen

 

Vergelijk toestellen

 

Ons advies

Heb je al een account? Log in

Belangrijke informatie over mobiele telefonie

Alles over mobiele providers - de aanbieders dus van de abonnementen - en hoe die scoren naast informatie over soorten mobiele telefoons, tarieven en voorwaarden, bellen met een mobiele telefoon in het buitenland en meer.

Meer video's
 1. De beste mobiele telefoon

  De Consumentenbond testte mobiele telefoons op kwaliteit van het toestel en functies zoals bellen, internetten, fotograferen en muziek luisteren. Slechts 16 mobiele telefoons scoren een 8 of hoger. Dit zijn allemaal smartphones die draaien op Android.

  De beste mobiele telefoon uit de test
 2. Welk telefoonabonnement past bij mij?

  Zoek je een nieuwe mobiele telefoon of een nieuw abonnement? Vul je persoonlijk voorkeuren in in de Mobiele Telefoonwijzer en krijg direct online advies op maat.

  Telefoonabonnementen vergelijken
 3. Hoe werken de vergelijkers

  Telefoon nodig? Abonnement nodig? Of allebei? Bekijk de Vergelijker, kies een van die opties en vul de vragen in. Simpel. Desondanks kunnen er vragen over de Vergelijker zijn. Ze zijn hier verzameld.

  Bekijk de veelgestelde vragen
 4. Let op de tarieven en voorwaarden

  Bij het kiezen van een abonnement zijn de tarieven en voorwaarden het belangrijkste waar je op moet letten. Alle voorwaarden zijn van invloed op de uiteindelijke kosten.

  Meer tips bij het afsluiten van een abonnement.
 5. Mobiele besturingssystemen

  Met een mobiel besturingssysteem bestuur je een smartphone of tablet of multimediaspeler. Het is van grote invloed op het gebruiksgemak van de telefoon. De belangrijkste mobiele besturingssystemen zijn Android, iOS, BlackBerry OS, Windows Phone en Symbian.

  Lees verder over de mobiele besturingssystemen

Achtergrondinformatie over mobiele telefoons

Meest recente vragen over mobiele telefoons

Meer vragen en antwoorden