Zorgverzekering

Zorgverzekering

Benieuwd welke zorgverzekering het beste bij jou past?
Vergelijk polissen en premies! 

 
Man Vrouw
Ja Nee

 • Zorgvergelijker 2015 - Demo

  video
 • Zorgverzekeringen, wisselen loont?

  video
 1. Dit verandert er aan de zorgverzekering 2016

  Ieder jaar stelt de overheid opnieuw vast welke zorgbehandelingen vallen binnen het basispakket van je zorgverzekering. Voor 2016 zijn geen behandelingen geschrapt. Wel zijn er weer een aantal nieuwe behandelingen (voorwaardelijk) toegelaten.  

  Lees meer
 2. Uitleg over de basisverzekering

  Iedereen die minstens 18 jaar is, is verplicht een basisverzekering af te sluiten. De premie die je daarvoor moet betalen, verandert ieder jaar en ook de inhoud van het pakket kan ieder jaar veranderen. Wil je weten welke zorg verzekerd is binnen het basispakket en op welke manier je je kunt verzekeren?

  Meer over de basisverzekering
 3. Praat mee over je zorgverzekering

  community

  Waar let jij op bij het kiezen van je zorgverzekering? Is je iets opgevallen in de polisvoorwaarden of ben je benieuwd naar de tips van andere consumenten op het gebied van zorgverzekeringen? Praat dan mee op ons forum. Samen weten we meer.

  Praat mee
 4. Eigen risico zorgverzekering

  In 2015 gaat het verplichte eigen risico omhoog van €360 naar €375. Dit is het bedrag dat je zelf moet betalen, voordat je zorgverzekeraar je zorgkosten vergoedt. Dit geldt gelukkig niet voor alle zorg. Een bezoek aan de huisarts gaat bijvoorbeeld niet van je eigen risico af.

  Meer
 5. Is een aanvullende zorgverzekering nodig?

  Mensen die gezond zijn en weinig tot geen zorg nodig hebben, hebben meestal geen aanvullende zorgverzekering nodig. Houd er rekening mee dat een aanvullende zorgverzekering niet alle kosten vergoedt: er zit een maximum aan.

  Meer over de aanvullende zorgverzekering.
 6. Beoordeel je zorgverzekeraar

  Heel tevreden of juist ontevreden over je zorgverzekering? Laat dan hier je review achter. Daarmee help je andere consumenten bij het zoeken naar een goede zorgverzekering. Je helpt ook de verzekeraar, want die kan zijn dienstverlening verbeteren.

  De beoordelingsmodule is ontwikkeld door Advieskeuze.nl en wordt volledig ondersteund door de Consumentenbond
   

  Geef je oordeel

Tests

Greep op de overgang

Alles over de gezondheidskwesties die tijdens de overgang kunnen spelen.

Bewegen & fit blijven

Tips voor een gezonde en actieve levensstijl