Zorgverzekering

Zorgverzekering

 
Je leeftijd is van invloed op de resultaten
Je adres is van invloed op de resultaten

 • Zorgvergelijker 2016

  video
 • Zorgverzekeringen, waar op te letten?

  video
 1. Hoe kies je de juiste zorgverzekering?

  Het is weer mogelijk om je zorgverzekering voor volgend jaar te kiezen. Waar moet je op letten als je zorgverzekeringen gaat vergelijken? Volg ons stappenplan en kies de verzekering die bij jou past!

  Lees meer
 2. Basisverzekering

  De basisverzekering is voor iedereen verplicht. Welke premie je daarvoor moet betalen kan ieder jaar veranderen, net als de inhoud van het pakket. Wil je weten welke zorg verzekerd is binnen het basispakket en op welke manier je je kunt verzekeren?

  Lees meer over de basisverzekering
 3. Aanvullende zorgverzekering kiezen?

  Als je gezond bent en weinig tot geen zorg nodig hebt, is een aanvullende zorgverzekering meestal niet nodig. Wil je wel een aanvullende zorgverzekering, let dan goed op de maximale vergoedingen van je pakket. 

  Meer over de aanvullende zorgverzekering.
 4. Dit verandert er aan de zorgverzekering 2016

  Ieder jaar stelt de overheid opnieuw vast welke zorgbehandelingen vallen binnen het basispakket van je zorgverzekering. Voor 2016 zijn geen behandelingen geschrapt. Wel zijn er weer een aantal nieuwe behandelingen (voorwaardelijk) toegelaten.  

  Lees meer
 5. Veelgestelde vragen over je zorgverzekering

  community

  Iedereen heeft verplicht een zorgverzekering, maar waarvoor ben je dan wel en niet verzekerd? Hoe zit het met je eigen risico en de eigen bijdrage en waar moet je aan denken als je naar het buitenland gaat? Lees het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen over je zorgverzekering.

  Veelgestelde vragen
 6. Beoordeel je zorgverzekeraar

  Heel tevreden of juist ontevreden over je zorgverzekering? Laat dan hier je review achter. Daarmee help je andere consumenten bij het zoeken naar een goede zorgverzekering. Je helpt ook de verzekeraar, want die kan zijn dienstverlening verbeteren.

  De beoordelingsmodule is ontwikkeld door Advieskeuze.nl en wordt volledig ondersteund door de Consumentenbond
   

  Geef je oordeel