icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Black Friday

Black Friday deal gespot? Check onze vergelijkers of het product wel echt bij je past. En bekijk de prijshistorie of je niet genept wordt.

Zo weet je zeker dat je iets koopt waar je blij van wordt.  

black-friday-1200x675px

Meldpunt Eerlijk

Meld hier je oneerlijke ervaring

In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens.

Nepshop gezien?

Zelfs de slimste shopper trapt er weleens in. Een nepaanbieding of een malafide webshop. Heb jij er een gespot? Meld het via ons Meldpunt Eerlijk.

Herken een nepshop

Herken zelf nepwebshops met onze checklist. Zo voorkom je dat je slachtoffer wordt van online oplichting. Is het toch misgegaan? Wij hebben de stappen die je kunt nemen op een rijtje gezet.

Bekijk de checklist

Problemen met je aankoop?

 • Product kapot 1200x800

  Product kapot

  Gaat een product tijdens de garantieperiode kapot, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Maar wat doe je als de verkoper niet meewerkt? Stap voor stap helpen we je op weg naar de juiste oplossing.

  Check je rechten

 • Te laat of niet geleverd 1200x800

  Te laat of niet geleverd

  Als je een levertijd hebt afgesproken, moet de leverancier zich aan deze afspraak houden. Maar wat doe je als hij zich er niet aan houdt? Stap voor stap helpen we je op weg naar de juiste oplossing.

  Check je rechten

 • Spijt van aankoop 1200x800

  Spijt van je aankoop

  Soms ben je ontevreden over een product en kun je de aankoop nog terugdraaien. Hoe zit het met bedenktijd? En wat doe je als een bedrijf niet meewerkt? Stap voor stap helpen we je op weg naar de juiste oplossing.

  Check je rechten