icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Altijd voordeel en korting

Ons Basislidmaatschap is jouw startpunt. Van collectief voordeel en ledenkorting, tot hulp om te besparen op je vaste lasten. En met je lidmaatschap steun je ons werk.

Al lid? Kijk verder op onze website

basislidmaatschap_header-04-23-1200x800px

Bespaar op je vaste lasten

Als lid bespaar je elk jaar een hoop geld.
Bespaar 10%
 • Basislidmaatschap

  3,25per maand

  Collectief voordeel, ledenkorting en overstaphulp. Met het Basislidmaatschap zit je goed.

  De belangrijkste voordelen

 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Alle voordelen van het Basislidmaatschap

 • Bespaar - Geld - Default

  Bespaar maandelijks geld

  We hebben meer dan 10 overstap- en bespaardiensten voor je. Zo weet je direct of het slim is om bij je energieleverancier te blijven. En of je beter af bent bij een andere verzekeraar.

 • Bespaar - Voordeelcoach2 - Default

  Toegang tot de beste deals

  Onze Voordeelcoach-app zoekt altijd naar de beste aanbiedingen voor verzekeringen en energie. Zo hoef jij alleen nog maar te kiezen. Wel zo makkelijk. Download de Voordeelcoach-app en bespaar.

 • Basis - Steun - Default

  Je steunt ons werk

  Met jouw steun zetten we ons dagelijks in voor de verbetering en bescherming van je rechten. En als je rechten worden bedreigd komen we samen in actie. Dat doen we op allerlei terreinen. Van financiën tot zorg, van privacy tot voeding.

Wat zeggen anderen?

 • duim-omhoog-groen-1200x250px

  Rien Meijer, Expert Geld & Verzekeringen

  'Verzekeraars en energieleveranciers houd ik vlijmscherp in de gaten. Al 9 jaar. Zodra ze zakken in prijs kijk ik wat er qua inhoud gebeurt. Daar zit vaak de crux. Zo kan ik met zekerheid delen of de prijs-kwaliteitverhouding het wel echt de moeite waard maakt om over te stappen. Ik lees met liefde de kleine lettertjes, zodat onze leden niet voor (financiële) verrassingen komen te staan.'

 • duim-omhoog-groen-1200x250px

  Jessica, Lid

  'Ik ben al jaren lid en ben vaak overgestapt via het Energiecollectief. Erg fijn dat ik jaarlijks veel geld bespaar en daarmee ook de Consumentenbond steun. De Alles-in-1 vergelijker is overigens ook goed. Mijn schoonouders zaten al 40 jaar bij Ziggo en zijn hiermee overgestapt naar een voor hen goedkopere provider. Ook lease ik sinds 2018 een auto. Ideaal, ik betaal maandelijks een vast bedrag. En de Consumentenbond heeft de voorwaarden ook al voor me gecheckt. Ik ben dus volledig ontzorgd.'

 • sterren-groot- 1200x250px

  Onze leden beoordelen onze vergelijkers voor verzekeringen met gemiddeld een 8,3

Krijg waar je recht op hebt 

Ben je ook op zoek naar onafhankelijk en eerlijk advies? Al 420.000 leden maken het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen zonder invloed van bedrijven of overheid. Word ook lid. We hebben jouw steun hard nodig.

over-ons

Heb je nog vragen?

Bel onze klantenservice.
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

070 - 445 45 45

Of check de veelgestelde vragen: