icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Actie Voeren

Wij komen op voor jouw belangen als Consument. Jij kunt ons daarbij helpen. Steun onze acties, teken onze petities en deel ze met je vrienden en familie.

Misleidende voedselverpakkingen: Dit deugt niet!

Voedselverpakkingen moeten eerlijk zijn

Afbeeldingen en teksten op voedselverpakkingen moeten eerlijk zijn en producten niet gezonder laten lijken dan ze zijn. Wij vinden dat fabrikanten en supermarkten moeten stoppen met consumenten op het verkeerde been te zetten. Wij stappen zo nodig naar de Reclame Code Commissie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Steun ons door het tekenen van de petitie ‘Ik heb recht op eerlijke informatie op voedselverpakkingen’. 

Onze acties

 • HIPPO-1200x800

  Polisjungle

  De klok telt af voor de zorgverzekeraars. Op 12 november 2017 moeten de contracten met zorgverleners rond zijn. Alleen dan kies je de best passende zorgverzekering.

 • screenshot-video-1

  Baas over eigen data

  Websites met informatie over heftige onderwerpen, zoals ziekten en verslavingen, delen jouw zoekgedrag. Wij zijn hier nu echt klaar mee!

 • wat kost mijn zorg overzicht

  Wat kost mijn zorg?

  Wil jij vooraf weten wat een ziekenhuisbehandeling je kost? Ondersteun onze oproep, zodat wij een vuist kunnen maken naar ziekenhuizen en zorgverzekeraars!

 • HIPPO-1200x800

  Woekerpolis Nationale Nederlanden

  Wij komen op voor de belangen van gedupeerde klanten  met een woekerpolis van Nationale-Nederlanden en starten een collectieve rechtszaak.

 • Uitlaat-rook

  Volkswagen Schandaal

  Eind september 2015 kwamen de eerste verhalen over 'dieselgate' bij Volkswagen naar buiten en eind oktober kwam daar nog eens de 'CO2-gate' overheen. Wat zijn de gevolgen voor autobezitters die een auto met 'sjoemelsoftware' hebben?

 • boeterentes 1200x800

  Hypotheken: Stop hoge boeterentes!

  Banken moeten stoppen met berekenen van te hoge boeterentes bij het aflossen van een hypotheek. Wij willen consumentvriendelijke hypotheekvoorwaarden.

 • woeker-1200x800

  Woekerpolissen: compenseer mij eerlijk!

  Miljoenen Nederlanders hebben nog steeds geen eerlijke compensatie voor hun woekerpolis gekregen. Wij komen op voor jouw belang als gedupeerde.

 • Updaten overzicht

  Smartphone software updaten

  Fabrikanten updaten smartphones te weinig. Wij vinden dat zij tenminste 4 jaar na introductie van updates moeten voorzien. Steun onze actie!

Resultaten waar we trots op zijn!