icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

Actie Voeren

Wij komen op voor jouw belangen als Consument. Jij kunt ons daarbij helpen. Steun onze acties, teken onze petities en deel ze met je vrienden en familie.

Baas over eigen data

screenshot-video-1

Ben jij ongewild een BN'er?

Veel advertentiebedrijven volgen wat je doet op internet. Daarom ben je voor die bedrijven eigenlijk een 'bekende Nederlander'. Ben jij ongewild een BN'er? Beantwoord 5 vragen en krijg direct de uitslag.

Doe de test

Onze acties

 • HIPPO-1200x800

  Polisjungle

  Verdiep jij je ieder jaar in de keuze van je zorgverzekering? Zorgverzekeraars hebben er een ware jungle aan polissen van gemaakt. Kap je met ons mee in deze Polisjungle?

 • HIPPO-1200x800

  Nationale-Nederlanden: Compenseer mij eerlijk!

  Wij komen op voor de belangen van gedupeerde klanten van Nationale-Nederlanden en starten een collectieve rechtszaak.

 • wat kost mijn zorg overzicht

  Wat kost mijn zorg?

  Wil jij ook vooraf weten wat een ziekenhuisbehandeling je kost? Ondersteun dan onze oproep, zodat wij een vuist kunnen maken naar ziekenhuizen en zorgverzekeraars!

 • Uitlaat-rook

  Volkswagen Schandaal

  Eind september 2015 kwamen de eerste verhalen over 'dieselgate' bij Volkswagen naar buiten en eind oktober kwam daar nog eens de 'CO2-gate' overheen. Wat zijn de gevolgen voor autobezitters die een auto met 'sjoemelsoftware' hebben?

 • boeterentes 1200x800

  Stop te hoge boeterente!

  Banken moeten stoppen met berekenen van te hoge boeterentes en het teveel betaalde bedrag terugbetalen aan de klant! Wij willen consumentvriendelijke hypotheekvoorwaarden.

 • woeker-1200x800

  Compenseer mijn woekerpolis

  Miljoenen Nederlanders hebben nog steeds geen eerlijke compensatie voor hun woekerpolis gekregen. Wij komen op voor jouw belang als gedupeerde.

 • Updaten overzicht

  Updaten

  Samsung moet zijn smartphones tenminste 4 jaar na introductie van updates voorzien.

 • Hippo-1200x800

  Kindermarketing

  Ondanks beloftes vanuit de levensmiddelenindustrie zijn kinderen nog steeds het doelwit van uitgekiende reclamecampagnes voor ongezonde producten. Dit moet stoppen!

Resultaten waar we trots op zijn!