icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Gezond blijven? Gezond eten!|

Bestel het boek dat je hierbij helpt.

Voeding en je gezondheid 45x45

Actie Voeren

Wij komen op voor jouw belangen als Consument. Jij kunt ons daarbij helpen. Steun onze acties, teken onze petities en deel ze met je vrienden en familie.

Stop rente-opslag hypotheken!

Renteopslag 1200x800

Steun onze actie tegen de rente-opslag

Bij een hypotheek die even hoog of hoger is dan de waarde van de woning, rekent de bank een forse rente-opslag. Veel banken blijven die extra rente ook innen als het risico is weggevallen. Dat kan per jaar duizenden euro's schelen!

Naar de actie

Onze acties

 • HIPPO-1200x800

  Nationale-Nederlanden: Compenseer mij eerlijk!

  Wij komen op voor de belangen van gedupeerde klanten van Nationale-Nederlanden en starten een collectieve rechtszaak.

 • wat kost mijn zorg overzicht

  Wat kost mijn zorg?

  Wil jij ook vooraf weten wat een ziekenhuisbehandeling je kost? Ondersteun dan onze oproep, zodat wij een vuist kunnen maken naar ziekenhuizen en zorgverzekeraars!

 • HIPPO-1200x800

  Weg met geheime zorgdeals

  De geheime zorgdeals beperken je rechten als consument. En omdat ze niet openbaar zijn, kun je er geen rekening mee houden als je overstapt naar een andere verzekeraar. Daarom zeggen wij: geen geheime afspraken!

 • Uitlaat-rook

  Volkswagen Schandaal

  Eind september 2015 kwamen de eerste verhalen over 'dieselgate' bij Volkswagen naar buiten en eind oktober kwam daar nog eens de 'CO2-gate' overheen. Wat zijn de gevolgen voor autobezitters die een auto met 'sjoemelsoftware' hebben?

 • boeterentes 1200x800

  Stop te hoge boeterente!

  Banken moeten stoppen met berekenen van te hoge boeterentes en het teveel betaalde bedrag terugbetalen aan de klant! Wij willen consumentvriendelijke hypotheekvoorwaarden.

 • woeker-1200x800

  Compenseer mijn woekerpolis

  Miljoenen Nederlanders hebben nog steeds geen eerlijke compensatie voor hun woekerpolis gekregen. Wij komen op voor jouw belang als gedupeerde.

 • Updaten overzicht

  Updaten

  Samsung moet zijn smartphones tenminste 4 jaar na introductie van updates voorzien.

 • Hippo-1200x800

  Kindermarketing

  Ondanks beloftes vanuit de levensmiddelenindustrie zijn kinderen nog steeds het doelwit van uitgekiende reclamecampagnes voor ongezonde producten. Dit moet stoppen!

Resultaten waar we trots op zijn!