icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Uitslag videowedstrijd: Werken en sparen voor geld

Nieuws
|
Jongeren werken voor het geld, sparen en oriënteren zich voordat ze overgaan tot het kopen van bijvoorbeeld een iPod. Tenminste de jongeren die meededen aan de videowedstrijd die de Consumentenbond organiseerde in het kader van de Week van het geld van Wijzer in geldzaken. Uit de 10 inzendingen heeft de jury het filmpje van de 10-jarige Lyssah gekozen tot winnaar.

   Gepubliceerd op:18 november 2011

certificaat-voor-publicatie-onlineLyssah heeft een mooie video gemaakt waarin zij laat zien op creatieve manier geld te verdienen om vervolgens te kunnen kopen wat ze graag wil hebben. Lyssah wint hiermee een Apple iPad2. De prijs, een certificaat en een iPadtaart zijn op 18 november 2011 uitgereikt in haar klas.

Samenwerkingverband

Wijzer in geldzaken is een samenwerkingsverband van partijen in de financiële sector, de overheid, de wetenschap en consumentenorganisaties. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen. Wijzer in geldzaken organiseert jaarlijks de Week van het geld om aandacht te vragen voor het leren omgaan met geld door basisschoolleerlingen. De Consumentenbond is partner van Wijzer in geldzaken