icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Geschillencommissie Verbouwingen breidt uit

Nieuws
|
De Geschillencommissie Verbouwingen - die mede door inspanningen van de Consumentenbond tot stand is gekomen - breidt haar werkterrein uit. De commissie behandelt nu ook nieuwbouwgeschillen en draagt voortaan de naam Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw.

   Gepubliceerd op:1 november 2013

De geschillencommissie behandelt klachten van consumenten over aannemers die een woning hebben gebouwd of verbouwd, en die lid zijn van branchevereniging Bouwgarant. Klachten kunnen bijvoorbeeld gaan over een onjuist geplaatste dakkapel, het veroorzaken van schade door de ondernemer of een bouwproject dat langer duurde dan was afgesproken.

De Consumentenbond is groot voorstander van een zo breed en laagdrempelig mogelijke toegang tot geschillencommissies. Daarmee is het voor consumenten mogelijk om op een gemakkelijke en relatief goedkope manier hun recht te halen. Met de campagne Haal je recht! voert de Consumentenbond actie om consumenten te informeren over hun rechten en de mogelijkheden die zij hebben bij het oplossen van consumentenproblemen.

Meer informatie vind je op onze campagne Haal je recht!